U BiH se prodaje automobil iz 1997. za skoro 50.000 KM: 'Stanje vozila - malo je reći nov'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Malo je preegloop vlasnik..

Cuj placao garazu 😅😅

Dr Mehanicar

"Na vozilu su još njegove originalne ljetne Michelin Pilot gume DOT 1297..." Jel ovaj neobrazovani kloc zna da guma i kad je propisno lagerovana u idealnim uslovima ima rok trajanja i da stari i da do sad te ORIGINALNE moze samo da baci u prvi kontejner?

Guest

Ja ga nebi briferom cuj ovo hovno za 50 keka. Kakva dijagnoza. Nepise jel vlasnik pije redovnu terapiju ili haluscinacije dolaze onako spontano?

To Acin

Duduk i Chirilichni Covke, prodaju Baketu m pod bubrege.

Jazavac

Žao mi je ovog vlasnika

Samo

Me interesuje zašto je ovaj tip kupio ovo auto, očigledno mu nije nikada ni trebalo.

Kolekcija

Extra auto. Sada vec kolekcionarski primjer. Vise vole cobani ohrndalog pasata ili audija u raspadu. Mastaju kad kupe audija ili pasata da su uspjeli u zivotu

/ Najnovije