U 8 sati pušten plin za građane Sarajeva i Istočnog Sarajeva, razgovori se nastavljaju danas

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Bbbb

Da nisu morali zbog istocnog sarajeva, nebi ga smradovi pustili.

Kameni spavači uvijek kasne

Trojka spava, Uk spava, a posebno spava njegov resorni Ministar i njegovo Ministarstvo. Uvijek debelo kasne.

Ne pijem dok Paja vozi

***

ELEK, ELEK ......

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Nikšića, Viškovića, Stevandića, Ovog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su to ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa...Pogledaj ti samo Eleku lobanje i sve je jasno .... FUJJJJJJ !!!!!!

Mrzim ucjenjivače

Ne bih ga ja sada sve da ga džaba daju. A kome će Dodik plin pridavati ako ga zavrne Sarajevu?

Haha

Nismo svi nasjeli na ovaj jednodnevni šou. Slobodno sve zavrnite. Faliće vam pare kojih ionako nemate. Preživio Mujo i gore pa se grohotom smije.

Nevinašca

Ako razmislimo, najviše koristi od ovakvih igrokaza imaju političari u Sarajevu. To im je u ineresu, kao fol sastanče, kukaju, optužuju, kao rade na tome, a kada oni odvrnu pipe računaju na to da ćemo misliti kako je to zahvaljujući njihovom zalaganju. Kao rade, sposobni su, štite nas od zlih zlotvora itd. U Istočnom Sa je također plin bio zavrnut ali niko nije pao na foru. I eto, tresla se brda rodio se miš. Teško da me Dodik ičim može šokirati, prestrašiti i pogoditi. Previše dobro se znamo svi ovdje a fore su iste godinama. Kako iko više može opet i opet iznova pasti na iste?

/ Najnovije