U 2022., BiH uvezla vode u vrijednosti od 66,6 miliona KM: Evo iz kojih zemalja najviše

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Gledam debile svaki dan koji vuknjare po 6 boca od po 1,5 - 2 litra obicne vode...

A iz cesme tece jeftinija, ne moras ju slepat i nema u njoj mikroplastike. Doduse ima klora, ali zato barem nije stajala tjednima flasirana.... A i klor se da profiltrirat kroz one aparate sa filtrima od aktivnog ugljena, ako se zeli... Ali ne! "Opasno po zdravlje". Treba kupovat obicnu vodu u plasticnoj boci... Sindrom "modernog covjeka" = budale².

@Bosanac

*** ka Bosanac<<Ti si ograničena osoba ne govore da samo RS il HB nego cijela BiH uvozi.

Hamo, Pipa i ostala ekipa

Uzevsi u obzir da u RS mozes piti samo Knjaz Milosa i Vitinku a u Hercegovini Janu i Kiseljak, dalo bi se zakljuciti da potrosnja uvozne robe i izvoz domace bi trebao biti u nekom paritetu. Razliku upravo prave bosnjacke sredine uvozom slovenske i hrvatske vode. Ospem se kad vidim idiote kako trce Vilsom sa flasicom Jane. Voli bosnjo tudje vnogo vise nego svoje zlato.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

Ivan

Lijepe riječi su ukras !

Adi

@Bosanac h***, osim toga ko jednom proba olimpiju radije ce drugi put miljacku popiti, ko je vama kriv kada ste glup narod, ni vodu ne znate prizvesti d ane bude skuplja od uvozne, jer ste lopovsko, sadaksko nacisticki narod koji bi samo krao, i sadaku prosio, mozete ga glabati, bosna nije vasa, nikada nece biti a svako ce kupovati sta mu odgovara, ne domace smece

Miki

@Hamo, Pipa i ostala ekipa ja se ospem od takvih selacina poput tebe koji to gledaju, kojma to smeta, zatucano nacionalisticko smece, jana je bolja od svake domace, to sto ste mi muslici preglup narod da ista zivo napravite kvalitetno, a povoljno to je vec genetika koju ste od okupatora naslijedili, ali tvoj seljacki mozak to ne moze pojmiti, nema bosna kvalitetu, a ni cijenu da parira uvoznom, i tacka ti kupuj smece, aj necu za svoje pare da glumim kao takvi poput tebe patriotu puneci tajkunima racune, patriote su bile 93g a ne sada sa tim tvojim proseravanjima, to sto ti pricas je nacizam, i zatucanost.

Ivica

@Ljiljan turska *** nece hrvatska propasti bez vas, ali cete vi propasti bez hrvatske, i srbije, malo kartu u sake pa vidi da si palestinac, jos si preglup kombinacija za propast, to sto sanjate dzamahiriju, samo sanjajte, nikada je vidjeti necete, mozete samo biti izolovani ko pojas gaze

N

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije