Tviteraš Dodik pokušava uvjeriti građane: Funkcionišemo dobro, Ambasada SAD-a i Bošnjaci lažu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Niko bolje ne unistava RS od njega. Divim mu se. Srbi misle da radi za rs a covjek uzima pare i radi a zapad. Cak i bosnjaci misle da radi protiv drzave. Kralj!

Kiki

Unisteni ste ne od strane USA i sankcija nego od duduka i Snsd. Hvala Snsd što vas lagano uništava i brzo pljačka.

Hahahaha ...

...kakav lik, kako zine tako slaze, hahaha, nevjerovatno.

visocica1662

Imal neko normalan u rs da ti vjeruje

Zna on što radi

On uništava RS a tako će i BiH srediti. Očito je svijetu u interesu to što radi, u suprotnom bi ga se odavno i lako riješili. Sve mu prolazi u nedogled. Nije bez razloga samouvjeren i bez straha. Njegova nagrada je neometano zgrtanje bogatstva. Stvari nikada nisu onakve kako se prostom puku serviraju, to je jedina istina.

Aco

Dodik menija ime RS u REPUBLIKA ŠVICARSKA jer du ekonomski pokazatelji RS čak i bolji nego u Svici :):):):) Gluposti koje on orica pokazuje da je RS PROPALA KSO I SRBIJA JER JE OPOZICIJA GOMILA SMEĆA I KUKAVICA A I KRIMINALACA

Mijenjam goljfa 2 sa samung-galyxy ct-gt-x

Car! Čuva BiH od hijena sa Zapada i šakala sa Istoka! Mi fejsbukeraši koji ratujemo sa tviterašima gosp. Dodika masovno podržavamo!

💩💩💩

Ma nikad nam bolje ne bi, kako reče ovaj medvjed. On zna da ako neku laž dovoljno često ponavlja, prosječna osoba, tj. budala, će početi da vjeruje. Inteligentni manipulator kojem sve prolazi a rijetko izgovori išta istinito. Radujem se njegovom kraju da odmorim mozak od dreka. Mada se to ne nazire, tješi činjenica da svemu dođe kraj.

/ Najnovije