... / TV Bingo i SuperLOTO u ustaljenim terminima i s brojnim dobicima

22. 05. 2020. u 09:30:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 30

Lutrija Bosne i Hercegovine večeras organizuje 33. kolo igre na sreću TV Bingo. Kao i svakog petka igrače očekuje dosta uzbuđenja ali i različitih novčanih dobitaka.

U večerašenjem izdanju TV Binga izvlače se i sedmični dobici vanrednog kola, a najsretniji igrači će osvojiti dobitke od 500,00 KM. Igrači koji su odigrali redovno kolo TV Binga u igri su za glavni dobitak koji večeras iznosi 554.000,00 KM.

Sedmični novčani dobici vanrednog kola TV Binga izvlače se iz baze podataka poslanih SMS poruka za vanredni TV Bingo. U sedmičnim izvlačenjima učestvuju žuti bingo listići kupljeni od subote do petka, do 18 sati.

SuperLOTO od sada i subotom

Lutrija Bosne i Hercegovine ponovo organizuje javno izvlačenje brojeva dva puta sedmično u ustaljenom terminu, utorkom i subotom sa početkom u 19:15 sati.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine naglašavaju da igrači već danas mogu odigrati svoje dobitne kombinacije brojeva za sutrašnje izvlačenje brojeva  igre SuperLOTO, a SuperJackpot u sutrašnjem izvlačenju iznosi 1.224.000,00 KM.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA