Tužilaštvu BiH podnesene prijave zbog obilježavanja 9. januara: "Tražimo da se provode odluke Suda"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goran

Da je pravde posle genocida koji su bosnjaci sproveli nad Srbima 1941-1945 u tadasnjoj Srpskoj Bosni danas ni jedan musliman ne bi ziveo tamo...ali eto jos jedna nepravda

Haha

Neko nešto duradi

Nadimak

Da je pravde posle genocida koji su bosnjaci sproveli nad Srbima 1941-1945 u tadasnjoj Srpskoj Bosni danas ni jedan musliman ne bi ziveo tamo...ali eto jos jedna nepravda ka Goran Da je pravde, gdje su muslimani u istocnoj bosni cuvali pravislavce. Imaju dokumenti koji o tome svjedoce. A ti jedino sto imas je dokumentacija o nekom psihickom oboljenju i vjerovatno si terapiju promasio. Ni jednu nisi cinjenicu rekao nego mitomanija cista.

/ Najnovije