Tužilaštvo KS o hapšenju Skake: "Pokušao izdejstvovati novi mandat na poziciji gradonačelnika"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Pohapsiše mlade vizionare/muslimane

Hercegovac u Bosni

Obracun sadasnjeg i bivseg sda.Nemilosrdni su po obicaju.

kamidaN

Dok je rahmetli tihić vodio SDA ta stranka je uživala poštovanje stranca, Amerike, EU, Rusije, odnosili su se sa pažnjom u slušali šta govore. Čak je ta podrška tako daleko išla da su javno davali primjer SDA kao primjer koperativnosti, kompromisa i puta kojim se poštuje mir i Dejton. Dolaskom Izebegovića i njegovih ahbaba na čelo SDA za 2 mandata uspio je prokockati svu podršku i povjerenje prije svega Amerike, upropastiti odnose sa Rusijom, raz****ti sve što se dalo raz****ti. Izetbegović da ima imalo soli u glavo kao što nema treba da se pokupi i da ide za Tursku kao što je Silajdžić napravio nakon odbijanja Arpilskog paketa i prihvatanja famozne reforme policije. Strava i užas šta je ta mladomuslimanska struja uradila narodu i državi.

hahaaa

ostade hobotnica bez pipaka jbt... :P

Hobotnica

ostade hobotnica bez pipaka jbt... :P ka hahaaa kako bez pipaka, Pa glavni SDA - ovci ( Konakovic, Ademovic, Campare, Zvizdic ) nisu nikad bili veca vlast..

/ Najnovije