Tužilaštvo BiH provjerava Milanovićeve izjave o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MUJO

MOGU GA POLJUBIT U ***

Adi

***

Ljiljan

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

panzer

***

***

***

@ljiljan

***

@ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Fašističko smeće Mostar, Panzer itd ....

Zanimljiva je činjenica iz istorije koja podrobno opisuje kako su se okorjeli fašisti zgražavali i povraćali nad zločinima hercegovačkih ujaka i njihovim kreativnostima u ubijanju, silovanju i maltretiranju stanovništva u II svjetskom ratu. Dakle, oni koji su izmislili i patentirali fašizam i sve vrste moderne segregacije su s gađenjem posmatrali i s gnušanjem se tjerali da vide kako postoje i gori od njih koji su držali i danas poznate konc logore, krvoločniji, zatucaniji, primitivniji i zlom zadojeniji i od njih samih! Eklatantan primjer da to i danas negdje postoji i u punim kapacitetu živi je ovaj smrdljivi retard koji uporno piše komentare ovdje pod nadimcima Mostar, Gh, Db, Ivan i milion ostalih koje upotrebljava. Kakva li je samo pustoš i gnoj u glavi tog degenerika, neopisivo. Fascinantno kakav izrod ljudske vrste i koji glupak, da čovjeka jeza uhvati s kakvim zlom obitava u istom komšiluku. Lijepi Tito, Božiji poslanik na ovim prostorima uistinu!

Fašističko smeće Mostar, Panzer itd ....

Vole bosanski katolici sebe zvat' Hrvatima, mada ih pravi Hrvati iz Hrvatske očima gledat ne mogu, a kamoli ih poistovjetit' sa sobom. Dao im krivousti degenerik pasoše da glasaju za HDZ pa i oni sad kao Hrvati, a sad kao i EU državljani hahahahaha.....EU iz kamenjarske prculje i Pavelićevi nacifašisti jbt.... ..... Vole oni svog Herceg-Stjepana veličat koji sinu dade ime Ahmet (što li Bože, čudna li čuda...)... A jest' i hrabar bio pred Otomanima, strahota ...hahahahaha

fsjekac

Ovaj smrdljivi čmar Panzer, Gh, DB, Adi, Ivan i još mnogo drugih nickova koje koristi... Kakav je to samo kretenerik zdravo nije. Degenerično besposleno smeće koje otrov iz svog neškolovanog, neukog i zadojenom fašizmom mozga prazni na ovakvim mjestima poput ovoga.

Pa JoJ! Kmeeeeeee

Pa Stoltettententenberže: Mi smo Hrvaaaaaaaati (imamo HR putovnice i osobne kartee)!!! Mi smo konstitutivni! Mi hoćemo da imaaaamo entiteeeeeeet !! Mi hoćemo to! Ako nama ne dadnete entitet mi ćemo sve plakat dok nam ne dadnete! E eto vam svimaaa!

R BiH

Milanovic je odraz primitivizma i bezobrazluka,narcisoidni egoista i definitivno iskompleksirani drugorazredni ruzni streber ….Svojim blebetanjem unosi meznju i nepovjerenje u narod u BiH sto ce doprinijeti daljem iseljavanju katolickog pucanstva iz BiH ….E moj Zagrebe na tanke grane si spao …..1: 0 za vlahadiju

***

***

Lijepe riječi su ukras

***

'

***

Miki

Jel "poticanje na mrznju i nasilje" pokusaj atentata na predsjednika srbije aleksandra vucica od strane majki srebrnice time sto su ga gadjali tvrdim i ostrim predmetima i to su cak priznale? Da li je dozvoljeno gadjati sluzbena lica tvrdim predmetima i govoriti kako je "cak dobro i prosao"? Kako bi reagovali da neko baci ciglu na milanovica? Tužilaštvo kada cete procesuirati nane srebrnice kao teroristicku organizaciju?

***

Treba ga procesuirat

znanju turci, REKO IM ALIJA!

***

***

***

***

***

Neeee mozeteee mu NISTA!

Zato sto je ISKREN, sto pogadja u sridu, eto zato vam on SMEEETAA. I neka vam smeetaa, patite!

Lijepe riječi su ukras

***

Ne kenjaj krecom! Ja sam Hrvat iz BiH, zivim u HR

***

A ljiljan je SKOLOVAN, i ne riga otrov ovdje?

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

***

Milanovic

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije