Tužilaštvo BiH o Dodikovoj prijavi protiv samog sebe

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Samo ti pocni da lajes ima da zavrsis u zatvoru pasce poremecenog uma nema imuniteta za to djelo zi samo naprijed

Prijava

Treba ga prijaviti za rasizam jer Bosnjake naziva muslimanima, ja sam Bosnjak ali nisam musliman.

Hm

@ prijava, Bošnjak- izmišljeno i nametnuto ime za bosanske muslimane '92. Šta ti nije jasno, dijaspora!? Možda nisi bio tada rođen, pa ne znaš prave činjenice!

chim

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

@chim

Ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane federacija BiH, je neminovnost koja se mora desiti, jer je to leglo islamskog fundamentalizma i terorizma! Tu se obučavaju islamski radikalni teroristi, koji su opasnost za cijelu Evropu!

N.G

A možda je gledo film "Čovjek sa četri noge" pa i on želi da vidi kako dalje

gost

Dodik je Vlah koji se lažno predstavlja kao Srbin

Zoki

Laze Rudonja

Koel

Pocetak kraja genocidnw tvorevine zvane entitet rs

Ako je istina

Ukidanje islamske fundamentalističke tvorevine, zvane federacija BiH, je neminovnost koja se mora desiti, jer je to leglo islamskog fundamentalizma i terorizma! Tu se obučavaju islamski radikalni teroristi, koji su opasnost za cijelu Evropu! ka @chim Daj nam koji dokaz, odmah idemo to rjesavat. Moze li? S druge strane ja cu tebi podastrijet dokaz da 90% Vlaha u Bosni podrzava Genocidnu paradrzavnu tvorevinu i zlocine koji su u ime njenog uspostavljanj ucinjeni. Takodje dokaze da se pravoslavne fundamentalisticke paravojske organizuju, treniraju i salju na ratista. Hocemo li i to rjesavat? Dobri moj Vlashe, moras malo mozak ukljucit.

ja

ici ces ti mile malo u gvantanamo, a sta ako te uhapse ameri....

Kmet Siman

Čkapica...

Dudek Krivousti Njofra

Njega ce uapsiti u Srbiji ili Rusiji...

Dudek Krivousti Njofra

@hm ..u bosni su historijski izmisljene dvije nacije Srbi i Hrvati, a bila zabranjena jedna BOSNJACI ILI BOSANCI...KRENI OD 1848 PA DO DANAS

/ Najnovije