Turković najavila hitne mjere: Ministri HDZ-a ponovo blokirali oporavak turizma

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Koliko bi došlo ovih Saudijaca kad im nebi trebale vize? Nekoliko miliona? Ma hajte molim vas!

Guest

BiH netrebaju umotani i zavijeni ljudi, koji misle kupovati i preuzimati imovine, odnosno kupovati. Pa mi smo evropljani. Ko to podrzava, neka ide u saudijsku arabiju. Ovdje se samo prave koraci nazad.

Mirza Tvica

jadno i bijedno

Katy

Njihov dolazak nije u mom interesu draga nasa ministrice. Mozda jest u tvom interesu.

Vlah

Vlah je vlah. HDZ je vlah i po!

Habuhabuhabu

A drago im je izvoziti hrvatske halal proizvode po Arabiji i Evropi. Lično više ne kupujem ni jedan, počevši od Mlinarevih pita i tako redom. A pozivam i Arape da ih bojkotuju.

Gost

Sigurno će te Arapi poslušati.

Miki

vidimo šta HDZ radi, uništava svaku pomisao na napredak i ne samo Bošnjaka...ali šta radite vi SDA-ovci da ih u tome onemogućite? To je pitanje svih pitanja

Boom

Pa vama ljudi nije jasno ako nam turistu iz Saudiske Arabije ne dođu onda će nam turizam propast.Ma kakvi Britanci,Šveđanji Njemci,Austrija itd samo nam mogu pomići Arapi

Ralle

Debela krmača dobila lovu da uveze sto vise ovih čokoladnih arapa..jasno svima za koga se bori. Za državu sigurno nije. Zaposlila sina kod.Osmice i kompletnu familiju a arapi sve to uredno financiranju. Sad mora nešto vratiti pa bi.preko leđa hrvata , pod izlikom lažnog turizma. Dovoljno ih je uvezla 1993.godine.

Habuhabuhabu

Sigurno će te Arapi poslušati. ka Gost Neće mene ali možda im već neko došapne. Evo možda prva Bisera.

Forto

Njihov dolazak nije u mom interesu draga nasa ministrice. Mozda jest u tvom interesu. ka Katy Konju idiote nepismeni sto nije u tvom j...benom intereseu da turisti ostave pare u BiH ?

@ubleha

Kad im smeta sto dolaze u BiH. Ne smeta im kad odu u ljepu nasu. Jos im daju tretman koji nemaju ni kod nas. Sve jasno kao dan. Radnja protiv Bosne i Bosnjaka. Pogledajte po evropu gdje im se sve pravi mjesto i posebni aranzmani. Samo u Bosni smetaju. Za manjinu ovi se croati puno busaju u prsa. U svakom slucaju imaju vise vlasti nego sto bih trebali imati.

Robot

AL zato ste vi olakssli dolazak turista u bih poresku oazu, idiots!!! Nadam se da cete se bar potruditi da se konacno krenu izdavati i fiskalni racuni u Medjugorju

Alijina Iserka Hurma

uz SveNa Alkoholaja, perjanice SDA dodžova

lol

Ša zar je toliki poblem dobiti našu vizu???

Rus-mir

Šta ona ima s turizmom? Ova se izgleda na sve razumije. Ne poštuje ni vlastite institucije. To je izgleda sport političara u BiH. Normalno bi bilo da prije nego nešto ponovo blekne za savjet pita na primjer Dodika. :)) Evo i meni je smiješno ovo što sam upravo napisao, a i istovremeno je i žalosno. Udri gospođo, koga briga, samo ožeži...:DDD

/ Najnovije