Turković u Arabiji razgovarala o investicijama i vakcinama

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asim

Nasla si od koga ces dobit pomoc,oni znaju samo teroriste izvozit,kao sto zna sda sekta skolovat teroriste i lopove.braca ste po zlu.

mladomuslimanski rezervat

islamska braca, civilizacijsko smece.

THOR

Ma sta halal forum BBI banka sta bolan? Sjasite nam vise sa pravljenjem drzave islamskom republikom. Mi smo Evropa, mrs stoko primitivna. Sto ih ne upita sto ne dovedose migrante kod sebe? Sagradili im naselje u klimi koju poznaju, a oni se odlucili da skapavaju na - 12 stepeni. Sto li?

Koel

Bravo ministrice samo naprijed ima puno potenvijala da uloze zivi novac za razvoj zna se ko je vecina u drzavi preko 55% ovi manjinski opanke pa u matice ako im se ne svidja

Koel

Ova islamska lopuždara samo bruka i šteti BiH! Treba je smijeniti, pod hitno!

/ Najnovije