Turković uoči sastanka ministara Vijeća Evrope: 'BiH je uvela sankcije Rusiji'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Vidi je sa ovom torbom... cccc Kao da je iz Perućice izasla...

Ljiljan

Najagilnija ministrica ikada!

robot

kako onda otvaraju tržne centre po bih?

Jest aha

Otvaranjem šoping centra jučer :)))))

Adi

Ruska ekonomija strasno trpi radi bih sankcija, hahahhahaha ja drzave, i ***

Danski landras

Je jedna od najboljih bijelih plemenitih pasmina. U drugoj polovici 19.st. počeo uvoz jorkšira u Dansku s ciljem izgradnje vlastitog landrasa (vodeća pasmina u svijetu) danski landrasU prvoj fazi su Danci prodavali svoj rasplodni materijal susjednim zemljama, no prestali su zbog konkurentskih razloga. Glava im je fina, lagana, srednje duga, sa dugim i klopavim ušima ,vrat: srednje dug i slabo izražen, plećka lagana i dobro spojena s prsima, tijelo je dugo, leđna linija ravna , prednji dio tijela slabije razvije od stražnjeg ,ima 12 – 14 sisa ,noge su jake, čvrste i suhe, pravilnih stavova. Odrasla grla u rasplodu: 200 – 250 kg nerastovi, 180 – 220 kg krmače. Imaju dobre adaptacijske sposobnosti.To je često korištena pasmina u križanjima.

Ljiljan

Je jedna od najboljih bijelih plemenitih pasmina. U drugoj polovici 19.st. počeo uvoz jorkšira u Dansku s ciljem izgradnje vlastitog landrasa (vodeća pasmina u svijetu) danski landrasU prvoj fazi su Danci prodavali svoj rasplodni materijal susjednim zemljama, no prestali su zbog konkurentskih razloga. Glava im je fina, lagana, srednje duga, sa dugim i klopavim ušima ,vrat: srednje dug i slabo izražen, plećka lagana i dobro spojena s prsima, tijelo je dugo, leđna linija ravna , prednji dio tijela slabije razvije od stražnjeg ,ima 12 – 14 sisa ,noge su jake, čvrste i suhe, pravilnih stavova. Odrasla grla u rasplodu: 200 – 250 kg nerastovi, 180 – 220 kg krmače. Imaju dobre adaptacijske sposobnosti.To je često korištena pasmina u križanjima. ka Danski landras DOBRO TI OPISAH ONU SVINJU ŠTO TE OKRMAČILA !!

Objektivan i nepristran

Potukla se dva macka u februaru, pa dosao mis medju njih i kroji pravdu, sankcinoira jednog od njih. Jako inteligentno...

Geneticar

Lijepe riječi su ukras!

TESKO RUSIMA

KAD IM BOSNA SANKCIONISE

/ Najnovije