Turković: 'Prepuštanje bošnjačke pozicije u Vijeću ministara BiH Miloradu Dodiku poraz je države'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Komšija

Ne gospođo. Potpisivanje Deytonskog sporazuma je bio poraz i prodaja države.

Baton

I ja sam za probosanski blok(ako ga ne bude piši propalo za Bosnu) ali blok časnih poštenih i pametnih ljudi i između ostalog ni za tebe tu nema mjesta,dosta te je bilo.Koliko si uspješna kao ministarka vidi se sada kada nas svi naši"zapadni prijatelji" ,ebu do balčaka i saučestvuju u rušenju Bosne.Tebi je važno izlobirati sinu posao u ministarstvu a Bosnu ko .......

Haha

Prvo inzistirali na “ostalima”, dobili “ostale”, da bi sad tvrdili da je to poraz “države”. Muslimani pogubljeni u vremenu i prostoru.

***

***

Jerbo bez Daytona bi pobijedili i istjerali Srbe??

***

Mile

Jel država kad ti zaposljavas sinove u OSU i ostale državne institucije..Jel država kad ideš u trgovinu državnim autom i zaštitarima..Jel država kad putujes i trošis državne pare a vidiš sina na Maldive...jel drzava da Seka ima laznu diplomu..jel drzava kad Bakir za koristi sluzbeno vozilo da mu voza zenu..vjerojatno je to isključiva nadležnost za SDA borove, pa sad se kao ti, Bakir i Seka boritenza državu..nemoj majke ti više. Ako je i od SDA, previše je..a ovako bih mogao nabrajati danima..

Drżava NIJE porazena, jača je no ikad

***

Gospodja

Gospodjo Turkovic recite to naglas da vas cuju konakovic i niksic,dva izdajnika Bosne i Hercegovine.

Igrarije

Botovi kupljeni u RS u, Srbiji, Crnoj Gori Hrvatskoj, Rusiji, kao i neki domaći novinari su i doveli osmorku na vlast isto kao Donalda u Americi. Treba razriješiti kesu a vi to ne možete odvojiti od usta.

BHH

Na pojedinim sarajevskim medijima još malo pa će pisati ekavski toliko je komentara iz susjednih država. Iwto je i sa ovim portalom.

***

***

/ Najnovije