Turković: Postoji mogućnost da međunarodne snage budu primorane da se povuku iz BiH!

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E eto genocidne ruse..

..treba slusat..

Ma pobijedit cemo ih.

..treba slusat.. ka E eto genocidne ruse.. ........Onda cemo im uzet svu tu genocidnu zemlju sto imaju, pa cemo bit mi jaci i veci.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Jadna je ¨drzava¨

koja se boji prelaska iz stanja protektorata u suverenu drzavu.

Miki

Samo dogovorom mozemo naprijed. Niti cete vi ukinuti rs, niti cemo se mi otcijepiti. Kada sve 3 strane shvate da je trenutna vlast iskljucivo tu zarad profita i ponavljam, profita, bice vam jasnije mnogo stvari. Slijepo prateci patriotske gurue koji glume vodje samo idemo u ambis a oni u jos veci profit kao sto se pokazalo u prethodnim zbivanjima, i ne daj boze ako ih bude opet isto ce se pokazati ko je biznismen a ko lezi u rovu i cuva biznismenov profit.

Srpstvo

Rusi dolaze u Republiku Srpsku

Gulliverus

Neće oni blokirati ništa jer im ovakve nesposobne trupe Altheae i odgovaraju, jer kad bi oni morali da napuste BiH onda bi je morale čuvati NATO trupe, a to ni Dodiku ne odgovara, lakše bi mu bilo sada praviti neke zdarije nego da je NATO tu, ovi ne mogu ni sami sebe čuvati. Predizborne šuplje.

Ja, I?

Rusi dolaze u Republiku Srpsku ka Srpstvo _ A k'o dosad nisu dolazili? ...Još od 1992 godine dok su ubijali djecu po Bosni .....kakva je razlika Tita ti?

***

***

Strah me je gdje ce zapaliti

ovi nasi “prvoborci?, k’o ono ‘92???

***

***

***

***

Uradi nesto po tom pitanju bakirovce

Pa radi posao za koji si placena, lobiraj tamo gdje treba a ne po Tajlandu, Maleziji i ostalim prcvarnicama debela nesposobna zeno

Ja znam jednog koji vise nece lezat u rovu...

Samo dogovorom mozemo naprijed. Niti cete vi ukinuti rs, niti cemo se mi otcijepiti. Kada sve 3 strane shvate da je trenutna vlast iskljucivo tu zarad profita i ponavljam, profita, bice vam jasnije mnogo stvari. Slijepo prateci patriotske gurue koji glume vodje samo idemo u ambis a oni u jos veci profit kao sto se pokazalo u prethodnim zbivanjima, i ne daj boze ako ih bude opet isto ce se pokazati ko je biznismen a ko lezi u rovu i cuva biznismenov profit. ka Miki ............. Nek ih cuva u rovu sada ko hoce, ja vise sigurno necu.

Naim

A sto se ti brines Turkovicko? Srbija i Hrvatska su se naoruzali do zuba, ti imas diplomatski pasos, kupila si vilu u Turskoj i sta te briga? Kad krene uradit ces isto kao Muhamed Cengic. Napustit ces zemlju brzinom munje i ostaviti narod da opet prozivljava genocid. Samo me cudi kako se ne bojis da ti neko u Turskoj pokuca na vrata?

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije