Turković: "Otcjepljenje RS je već počelo, nemamo više vremena"

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

"Moskva se želi vratiti u doba kada je bila velika"

... jerbo sada je malena?? Daaj baba, popij kavu da dodjes sebi, vidis da ti ne idu misli...

Genocidasi

Uskoro počinje sjeća balvana lit će se srbočetničku krv i njihove pogane nazovidjecu.BRAĆO MUDŽAHEDINA VRIJEME JE BOSNA ZOVE. TEEEEEKBIIIIR.

BISO !

Želim te!

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Objektivan i nepristran

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u. ka chim *********************************************Naravno, ukinut ce se entitet RS, a nastat ce drzava RS.

Db

HAHAHA.KRMAČA JE FRUSTRIRANA!!DOSTA CETE JADA VIDJET SVOJOM POLITIKOM "JAČEGA".HRVATI NISU NI POČELI,A POČET CE.KAD BUDETE OSTALE UVAŽAVALI BIT CE DOBRO I VAMA,A DO TADA.....BLOCK ☝☝☝

Objektivan i nepristran

Uskoro počinje sjeća balvana lit će se srbočetničku krv i njihove pogane nazovidjecu.BRAĆO MUDŽAHEDINA VRIJEME JE BOSNA ZOVE. TEEEEEKBIIIIR. ka Genocidasi *****************************************************************KRUMPIIIIR - OLOOOHU AKBAR!

Db

Uskoro počinje sjeća balvana lit će se srbočetničku krv i njihove pogane nazovidjecu.BRAĆO MUDŽAHEDINA VRIJEME JE BOSNA ZOVE. TEEEEEKBIIIIR. ka Genocidasi BRAVOO MAJMUNE.HAHAHA.BLLLEEEEE.

Bosnjaci na nama je da sprijecimo ovo sda sranje od drzave,unistite je

Nezeli niko vise da trpi sda teroriste,lopove i prevarante.vi ste napravili podanicki sistem i sistem hamala.Nezeli ni 60% posto bodnjaka ovu lopovsku drzavu,dabogda se raspala.

Genocidas

Uskoro počinje sjeća balvana lit će se srbočetničku krv i njihove pogane nazovidjecu.BRAĆO MUDŽAHEDINA VRIJEME JE BOSNA ZOVE. A JA U DIJASPORI UŹIVAM TEEEEEKBIIIIR

Ljiljan

***

Objektivan i nepristran

Objektivno i nepristrano, ova drzava nema sansi da prezivi. Niti ima tolerancije, niti postovanja, niti istinske volje za njezinim ocuvanjem. Boljje da se sto prije razidjemo. Ceska i Slovacka su se razisle, pametno i u miru i odlicno zive.

Jovan

Samo prisajedinjenje cele Bosne Srbiji garantuje opstanak Bosne kao autonomije.

Pelo vic

Muslimane u kavez i po malo na istok turske, a tko hoce u Europu prvo sapun, parfem pa krstenje i onda budes slobodan covjek a i mirises

Miki

Ne bi bilo dobro da bude zijana jer ce ovaj put biti visestruko veci civilni broj zrtava u odnosu na prethodni. Kao znak odmazde za prethodni rat i na ratne zlocince koji nisu odgovarali za ubijanje srpskih civila po skelanima bratuncu i srebrenici. Ova gospoja ce pobjeci kao i vecina politicara sa sve tri strane ali se djeca po muslimanskim selima moraju poklati i tu nema puno pregovora. Nisu u pitanju pare ili neki vid mrznje nego nepravda, koja nije zadovoljena na sve tri strane.

fasisto

***

aldo rain

*** na sve tri strane, poslije oktobra cete svi crvene petokrake na ceu imati... urezane ;)

TNT

Ako se RS se moze ocijepiti jedino Online, u snovima Ludog Milojka i snovima malog Aleka ... ofline je stvar mnogo ozbiljnija ... Bujrum, jer izgleda je u BiH mnogima bas pravo dosadno. i jedva cekaju da se nesto interesatno podje konacno desavat. Rusi ce do Bosne poslije Ukrajine jedino na Biciklama i to po dvojica na jednom stici do Drine. A na drini ce ih docekati vatromet koji ce pamtiti dok su zivi, a to nece sigurno bit dug vremenski period. Rusija mozda i dobija neke Bitke u Ukrajini ali Rat sigurno dobiti nece. A onda joj slijedi izolacija od ostatka modernog Svijeta, Siromastvu, Unutrasnji Nemiri itd... U glavnom trebat ce joj mnogo vremena da se sastavi sama sa sobom.

N

Objektivan i nepristran Šta kažeš za agresorsku armiju sa muhađefinima koja je izvršila agresiju na BiH i sada te teroriste i zločince pozivate, šta kažeš na međusobne zločine u i oko Bihaća kakva je to tvorevina i dan danas se gledate neprijateljski između sebe , kakva je to tvorevina sirovini jedna ti čep nešto ukinuti, objasni kakav je to NATO paket glupane jedan

nije valjad da je bosna cijeli Balkan

KO ZELI U GLADNU EVROPU NECE BITI HRANE GORIVA PLINA NICEGA EU PROPADA POLAKO

SIJECI BALVANE PRIPREMAJ SE ZA

ZIMU GLUPANE

SAMO GLAD I HLADNOCA MOZE

SMIRITI NACIONALISTE TREBA PUTIN JOS VISE DA ZAVRNE SLAVINU DA SE ZALEDITE ...........BICETE BIJELI MEDVJEDI

Salih

Pred izborni trik

Objektivan i nepristran

*** *********************************************************************** HAHAHA BUHHAHHA, "Komsicu povedi nas" :)))), pa za to ima Haris "I tebe sam sit kafano", ne ttreba ti Komsoglu pijandura i djukac dvolicni.

/ Najnovije