Turković: O našem putu u NATO odlučuju institucije i građani BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

U prevodu, bice NATO ako to Majkicka odobri. Hvala SDA.

Igor

ZNas li slucajno nas biseru koliko odluka tvoja talibanska SDA nije ispostovala do sada? mali si ti zalogaj za Ruse. samo nadajte da cete uci u NATO i time spasiti raspad nemoguce BiH. nece ni Bakirova gradjanska opcija zazivjeti tj necete napraviti islamsku BiH po receptu iz najznacajnijeg Alijinog djela. realnost je da nakon 25g od Dejtona vi muslimani i dalje imate samo 4 kantona pod svojom vlascu u BiH.

@Igor

Bosna je jedna, uvijek bila i bice. Od Bosne mozete uzeti onoliko koliko na opancima odnesete. To sto imate privid da ste samostalni a niste. Sto se onda ne ocjepite? Pa jah da i to vidimo. One presude iz haga su udarile eksere u kovceg mrtvo rodenog projekta rsa. Sad samo izvrsba presuda i ukop.

/ Najnovije