Turković: Institucije se trebaju početi baviti pitanjem hibridnog rata protiv BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podsjetimov se

Ako već imamo situaciju da su od 3 zagubljene sovjetske atomske bombe svetosavski ekstremisti ukrali, prošvercali i pokušali aktivirati jednu u NewYork-u, gdje su onda preostale dvije ? Skrivene (zaklonjene) tako da ih je veoma teško detektirati ? U okolnostima kada Tariguzija kao glavni izvor problema mnogih vrsta ometa urednije međunarodne inspekcije na svojoj teritoriji ? Ako su već pomenutim fanaticima preostale dvije "igračke" koje izgleda planiraju aktivirati po svaku cijenu pa makar i na sopstvenoj teritoriji kako bi takvim samorazaranjem pokušali odglumiti žrtve tobožnje međunarodne zavjere onda je možda i najmanji problem da eventualne detonacije u tom smislu ostanu tako i lokalizirane.

071

Da ste zapošljavali ozbiljne ljude u institucije i da ste ljude poticali da se obrazuju, a ne kupovali im lažne diplome i stvarali glasačko tijelo na taj način, sada ovo ne bi ni bila tema. Samo pogledajte vlastite kadrove u MVP-u, dovoljno je.

011

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

Veliki jorkšir

Ova plemenita, tipično mesnata, ranostasna rasa nastala je u engleskoj pokrajini Jorkšir u 19. veku. Prvi put se spominje 1868. godine ali je ranoj istoriji ove rase teško ući u trag...

Bijela stepa

Nepretenciozna pasmina dobivena selekcijom u Ukrajini. Ima veliku fiziku. Kostur je sužen, glava je dugačka s velikim ušima dolje. Ružičasta koža prekrivena je bijelim još čekinjama.Ženke pokazuju dobru plodnost: 11-12 beba dovodi se u jednoj nozi. Do 6 mjeseci svinje dosežu težinu od 100 kg. Prinos mesa je 75–78%.

/ Najnovije