Truss u posjeti BiH: 'Izbori se moraju održati, nećemo da se mijenjaju pravila'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Ko sta tebe pita ***, nebitna si, i neces odlucivati o nama

Ma

Bisera je najljepša! Definitivno!

Ljiljan

Hvala gospođo Truss a genocidaši I uzp mogu da ti *** !

Serlok Holms

Samo pogledaj sta je u istoriji radila tvoja zemlja na ovoj planeti, pa onda soli pamet drugima. Tesko je naci genocidiniji narod od anglosaksonaca. Poludili ste na onom ostrvu od kise i alkohola.

Debilu Ivane

Ko sta tebe pita ***, nebitna si, i neces odlucivati o nama ka Ivan ***! Ti svakako si manjina i ni o cemu neces odlucivati kao ni UZP JAZAVAC KRIVOUSTI.

Stoko

Samo pogledaj sta je u istoriji radila tvoja zemlja na ovoj planeti, pa onda soli pamet drugima. Tesko je naci genocidiniji narod od anglosaksonaca. Poludili ste na onom ostrvu od kise i alkohola. ka Serlok Holms Da li podrzava *** kamenjare ili ušljive čete bila bi bitna. Ali zato je normalnom narodu bitna!!

Truss

Gospodjo Truss, UK treba da uvede sankcije za one koji onemogucavaju izbore !!!

Ko pušilica Zovkica?

Ko sta tebe pita ***, nebitna si, i neces odlucivati o nama ka Ivan

A pare

Gospodjo Truss,a gdje su pare za izbore ? Ako se pita onog ljepotana sa nausnicama bevandu pare nece iz trezora.covic,milanovic,plenkovic i ostali nedaju da se oslobode pare za izbore dok se ne izglasa fasisticki zakon po kojem samo covic - hdz mogu biti u predsjednistvu,jer nitko drugi nemoze biti hrvat osim njih To za sada,a onda slijedi da na podrucju herceg- bosne mogu zivjeti jedino hrvati i ostale treba izmjestit.

BALJO

Hvala gospođo Truss a genocidaši I uzp mogu da ti *** ! ka Ljiljan VODO JE KUCI SVINJO MUSLIMANSKA

TNT

Truss u posjeti BiH: 'Izbori se moraju održati, nećemo da se mijenjaju pravila'... Bogumi ovu nije Milanovic u BiH poslao. Tako je Zeno, imamo kandidate imamo izborni zakon i jos samo da onaj Balanda ili kako se vec zove, osigura novac i to je to.

***

***

Ante

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije