'Trojka': BiH će izvjesnom pobjedom kandidata opozicije dobiti svježu perspektivu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovima je samo cilj rusiti svoga a sta sa drugim stvarima u drzavi?

Njima nije cilj popraviti stanje u drzavi, da je narodu bolje vec "srusiti Bakira"!!???Iskreno-kao Bosnjak vise vjerujem da me nece NIKADA iznevjeriti kao Bosnjaka Izetbegovic vec da na mjesto Bosnjaka zasjedne neki Srbin ili Hrvat, jer su ovo sve multikulti partije.Znaci Bosnjaci GUBE pravog predstavnika?Srbi za svoje, Hrvati za svoje a Bosnjaci protiv svojih a za "bratstvo ejdinstvo"stranke.Pa kad zasjedne Mitar ili Ante i digne ruku u Predsjednistvu da BiH vise nema.Onda ce biti kasno.Radi ovih petokolonasa strogo SDA!

Admir

Njima nije cilj popraviti stanje u drzavi, da je narodu bolje vec "srusiti Bakira"!!???Iskreno-kao Bosnjak vise vjerujem da me nece NIKADA iznevjeriti kao Bosnjaka Izetbegovic vec da na mjesto Bosnjaka zasjedne neki Srbin ili Hrvat, jer su ovo sve multikulti partije.Znaci Bosnjaci GUBE pravog predstavnika?Srbi za svoje, Hrvati za svoje a Bosnjaci protiv svojih a za "bratstvo ejdinstvo"stranke.Pa kad zasjedne Mitar ili Ante i digne ruku u Predsjednistvu da BiH vise nema.Onda ce biti kasno.Radi ovih petokolonasa strogo SDA! ka Ovima je samo cilj rusiti svoga a sta sa drugim stvarima u drzavi? NISI SAAM JARANE!Potpis!

Hercegovac u Bosni

Sjede dva "probosanska" predstavnika pa koja je razlika, osim sto se nekad obrade na skupstini UN-a i eto postavljaju ambasadore.Federacija nije implementirala izvbore a za drzavu da ne govorim ali bitno je biti oportunista i populista a sto nista ne funcionise eh to nije nikog briga.A kad neko iz sda pocne govorit o izdajnicima ,to je vec groteskno.

TROJKA samo protiv SDA a SNSD I HDZ im valjaju?!WTF??

Sjede dva "probosanska" predstavnika pa koja je razlika, osim sto se nekad obrade na skupstini UN-a i eto postavljaju ambasadore.Federacija nije implementirala izvbore a za drzavu da ne govorim ali bitno je biti oportunista i populista a sto nista ne funcionise eh to nije nikog briga.A kad neko iz sda pocne govorit o izdajnicima ,to je vec groteskno. ka Hercegovac u Bosni Cim vama nebosnjacima ovoliko smeta SDA, znaci da vam smeta u provodjenju necega podmuklog.E zato glas dajem aBd samo SDA!:)

e

Evo sta se ustase bune, Ako penis becirovic pobjedi Bosnjake ce predstavljati osoba iz reda ostalih, jer ***se ne izjasnjava kao Bosnjak.

Guest

Slika je jako ružna i tužna

AsAsova

Kakvo razocarenje, jel moguce.. Radije cu Mirnesu Ajanovicu glas dat nego ovoj glisti i preletacu.. Bravo "mozgovi", opcija je ako ne zelis da glasas za sda dobijes kao opciju rezervnu verziju sda.. NE DAM VAM glas, ovo dozivljavam kao ruganje u lice.. Denis Becirovic je bar 20 godina u politici i kao Nermin Niksic NIKAD nista nisu uradili.. I kaze glasaj.. ZA KOGA ??? Za ovog je i Dzaferovic nevidljivi veliki drzavnik..

Zar niksic,konakovic i forto nude perspektivu....fuj

0

Maxkisoki

*** vise maske! Znamo da dolaze nazad na velika vrata na jesen.

Nikad SDA

Njima nije cilj popraviti stanje u drzavi, da je narodu bolje vec "srusiti Bakira"!!???Iskreno-kao Bosnjak vise vjerujem da me nece NIKADA iznevjeriti kao Bosnjaka Izetbegovic vec da na mjesto Bosnjaka zasjedne neki Srbin ili Hrvat, jer su ovo sve multikulti partije.Znaci Bosnjaci GUBE pravog predstavnika?Srbi za svoje, Hrvati za svoje a Bosnjaci protiv svojih a za "bratstvo ejdinstvo"stranke.Pa kad zasjedne Mitar ili Ante i digne ruku u Predsjednistvu da BiH vise nema.Onda ce biti kasno.Radi ovih petokolonasa strogo SDA! ka Ovima je samo cilj rusiti svoga a sta sa drugim stvarima u drzavi? dao sam ti plus al SDA nikad i j....ebo svoji tvoji moji. SAMO BOSNA! I BOSANCI!

Koel

U odnosu na ove nesposobnjakovice sda skup naucnika doduse lopova ali bolje i njih nego konjakovic i ovaj lopov iz sdp bake do pobjede obavezno sa zeljkom ljiljanom

MrziteljPDA

Ove Bakir i SDA gaze u oktobru kao plitak potok!

/ Najnovije