Trivić poručila Dodiku: 'Vježbaj košenje, možda posluži u ustanovi zatvorenog tipa'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ovoj srpskoj svinji genocidaskoj nista vise ne pomaze, sem metka u tu poganu vlasku glavu. Samo gaiskomadati, i u Laktašimapodijeliti svinjama da požderu!!!!!!

Hope

Ma daj trivicka,a tko bi ga to zatvorio kad oni sto bi mogli direktno od njega traze da pravi nered,jer im to odgovara.

Opa Đurđa

Ma to su Turci lagano rješavali.

Ma

Nista ni ti nisi bolja, kravetino. Jedino rješenje je ukidanje Genocidistana a glupi narod pod kontrolu države!!

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Ma to su Turci lagano rješavali. ka Opa Đurđa VRLO BRZO I JEDNOSTAVNO NABIJANJE NA KOLAC KROZ PRLJAVI VLAŠKI BRABONJASTI Š U PA K ZA PRIMJER DRUGIM SERVIMA!

Gost_Radio_Sarajeva

Svako treba da radi ono što najbolje umije. Očito je da košenje trave Mili ide najbolje. Usmjereno obrazovanje je palo na ispitu.

adi

VRLO BRZO I JEDNOSTAVNO NABIJANJE NA KOLAC KROZ PRLJAVI VLAŠKI BRABONJASTI Š U PA K ZA PRIMJER DRUGIM SERVIMA! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A ******m ja tebi ****u ***** u supak, i moderatora, njemu ***** dijete ******, ako mu dodjem u redakciju sahrnit cu *****e sto te pusta da siris mrznju non stop, pleme vam *****, neka me prijavi policiji sahranit cu ga ako mu odem u redakciju radi tebe, *****e *****sko

/ Najnovije