Trivić poručila Dodiku: 'Vježbaj košenje, možda posluži u ustanovi zatvorenog tipa'

7
Radiosarajevo.ba
Trivić poručila Dodiku: 'Vježbaj košenje, možda posluži u ustanovi zatvorenog tipa'
Foto: RAS Srbija / Jelena Trivić i Milorad Dodik

Žalosno je da neko ko se predstavlja za predsjednika Republike Srspke ovako govori o političkim protivnicima, napisala je Jelena Trivić na društvenim mrežama, uz isječak iz TV emisije u kojoj je gostovao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je za nju rekao, između ostalog, da je frustrirana.

Članica Narodnog fronta smatra da svi treba da imamo na umu, da je Dodiku “narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike”, te da on to najbolje i zna.

Njenu pobjavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Pogledajte kako igrači Željezničara slave 1. maj: Zajedničko druženje i nezaobilazan roštilj

Pogledajte kako igrači Željezničara slave 1. maj: Zajedničko druženje i nezaobilazan roštilj

"Žalosno je da neko ko se kandiduje za predsjednika RS ovako priča o političkim protivnicima.

Ono što svi trebamo imati na umu, da je narod Dodiku rekao veliko NE u oktobru, da ga neće, kao njegova luda politika. I on to zna. On to najbolje zna.

Navodno moćan, sa novcem, medijima, mašinama, morao je da krade glasove da bi jedan "osvojio", kako kaže poništenik... blizu... neizrečena žena, koja je u kampanju ušla sa skromnim resursima u svakom smislu, ali sa ogromnom petljom da mu se suprotstavi.

Milorad Dodik kosio travu po Banjoj Luci: Ovo je posljednji put da radim njihov posao

Milorad Dodik kosio travu po Banjoj Luci: Ovo je posljednji put da radim njihov posao

Ti si započeo, tvoje je prošlo. Ljudi te nisu htjeli. Vježbajte košenje, moglo bi biti korisno u ustanovi zatvorenog tipa. Ili ćeš završiti tamo ili u ruševinama istorije kao najveći izdajnik srpskog naroda. Kao heroj sigurno nećeš", napisala je Jelena Trivić.

Жалосно је да неко ко се представља за предсједника Републике овако говори о политичким противницима. Оно што сви треба да имамо на уму, да је Додику народ рекао велико НЕ у октобру, да га није хтио, као ни његове сулуде политике. Зна и он то. Он то најбоље и зна. Наводно моћан, са новцима, медијима, машинеријом, морао је красти гласове да би “побиједио” једну, како каже недо…недо...недоречену жену, која је у кампању ушла са скромним ресурсима у сваком смислу, али са огромном петљом да му се супротстави. Начет си, твоје је прошло. Народ те није хтио. Вјежбај кошење, можда ти послужи у установи затвореног типа. Или ћеш завршити тамо или на сметљишту историје као највећи издајник српског народа. Као херој сигурно нећеш.

Posted by Jelena Trivic on Friday, June 30, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije