Trbović nakon odluke Vlade KS: Idu tužbe na federalni i kantonalni nivo

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aa

Naravno da ih treba tuziti ko je tkz.krizni stab trebalo je to davno uciniti.Sud je donio presudu da su sve njihive mjere zatvaranja i nosenja maski nelegalne.

Sarajka

Vi bi i preko leševa gazili

Ima paaara

aaaahahaha nije u skladu sa Ustavnim sudom. Nek' se sud uskladi. Narode zapamtite ko je šta radio za vrijeme pandemije.

Hik

Zašto bi narod vama plačao što vi ne radite ? Ako niste sposobni sebi zaraditi plaću zatvorite radnje ili radite nešto drugo .I drugi su i u gorem položaju od vas. Ustavom je zagarantovano pravo na život i rad a imamo toliko nezaposlenih a i umrlih od korone . Treba i vas tužiti zbog ugrožavanja zdravlja i života građana.

TRBOVIĆU SELJAČINO

Ovaj levat AMAR TRBOVIĆ vam je išao u moju osnovnu školu.Bio klasični krkan i siledžija koji se iživljavao nad 2-3 godine mlađim od njega.Glumio nekog mafijaša. Palio tim mlađim od njega klempe.On 8i razred stane ispred kabineta gdje su djeca 5i razred i kao sve redom koji ulaze udara po glavi. I sad ta seljačina nešto pametuje.Pa svi ti nad kojima si se iživljavao bi te trebali pljunuti na ulici.vratio bi se kući mokar ko da si bio na bazenu.

N Ovac

https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2020/12/23/meet-the-50-doctors-scientists-and-healthcare-entrepreneurs-who-became-pandemic-billionaires-in-2020/?sh=6e00b8075cd9

.

A zato Fadil jučer ne da da Federalni parlament proglasi stanje nesreće. Da bi mogla SDA i dalje da nas ubija u Sarajevu. Sve će učiniti da umremo. Kažnjavaju nas jer nismo glasali za njih. Spremni su da nas pobiju sve.

Sarajka

Mogu razumiti da su nezadovoljni radi zatvaranja ali citavo vrijeme potezete pricu o radnicima i njihovim porodicama. Dosta vala vise i vas. Kradete gdje stignete. Radnicima minimalac dajete,prekovremeno ne placate,dugujete poreza,zakupnina,doprinosa na sve strane. Prvo izmirite sva dugovanja i tek tad imate puno pravo da trazite nesto od drzave tj kantona.

222w

EVO NAM SE TRESE....

smrt fašizmu

Da li SDA preko Fadila Novalića "kažnjava" Sarajevo? Dodik je bio bar iskren za Banjaluku. Interesantno je kad se prosurfa ime ovog "predsjednika" "udruženja". Za Nobela je.

Glupo

Stvarno glupo zatvoris kafane a javni prevozi kladionice frizeri shoping centri puni. Glupost. Idu večeras svi u Lukavicu i Jahorinu.

???

Ovaj levat AMAR TRBOVIĆ vam je išao u moju osnovnu školu.Bio klasični krkan i siledžija koji se iživljavao nad 2-3 godine mlađim od njega.Glumio nekog mafijaša. Palio tim mlađim od njega klempe.On 8i razred stane ispred kabineta gdje su djeca 5i razred i kao sve redom koji ulaze udara po glavi. I sad ta seljačina nešto pametuje.Pa svi ti nad kojima si se iživljavao bi te trebali pljunuti na ulici.vratio bi se kući mokar ko da si bio na bazenu. ka TRBOVIĆU SELJAČINO vidi se da si isao u istu skolu sa njim. REDNI BROJ 5 SE PISE "5.", REDNI BR. 8 SE PISE "8.".. A NIKAKO "5 i" I "8 i" ....

Bošnjak

Mogu razumiti da su nezadovoljni radi zatvaranja ali citavo vrijeme potezete pricu o radnicima i njihovim porodicama. Dosta vala vise i vas. Kradete gdje stignete. Radnicima minimalac dajete,prekovremeno ne placate,dugujete poreza,zakupnina,doprinosa na sve strane. Prvo izmirite sva dugovanja i tek tad imate puno pravo da trazite nesto od drzave tj kantona. ka Sarajka Otvori I ti sebi nesto pa pametuj

jah

...'oće krimos u pokušaju nekog da tuži. Ono ruglo koje drži u jezgri grada treba trajno zatvorit, pa nek ukućane teroriše s turbo-folkom

ja

Jedino mi nije jasno kako ljudi obole od korone koji su mjesecima sami i na planini, niko im ne dolazi niti oni kome idu. Nije valjda da telefon prenosi koronu?

/ Najnovije