Toplane: Veliki broj Sarajlija će sutra ostati bez grijanja

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

G

Ne trebaju nama četnici. Imamo ih puno Sarajevo.

Guest

Pustite prijetnje i šuplju priču, radite nešto

.

Još da isključe struju i vodu i to je to.

Bando banditska

Zašto ne pređete na alternativna goriva???

Damianusdarcus

A hoćemo li nastaviti plaćati račune po zimskoj tarifi, koja uključuje zagrijane radijatore?

Kvin Latifa

1. Bas me briga sad imam prozore. I grijalicu i deke. 2. Lazu, dizu tenzije da mrzimo Srbe, Ruse, Turke, koga li. Ili je y pitanju poskupljenje. Ono: samo da ga ima, platicu, makar hljeba ne imao. Gori su od onih sa magistrale.

Guest

Ovo se zove ",iz temelja". Sram vas bilo.

$$EI $$

Jeli ovo Dodik naredio???

Guest

GAMAD ODVRATNA. A SUTRA CE RECI ...SNASLI SE...TE DA BUDEMO ZAHVALNI BOGU NA ONOM STO JE NORMALNO...EJ TAJ SCENARIO DRESURE GLEDAMO DECENIJAMA. GAMAD...U KUCI VAM VAZDA ZIMA BILA....DA BOG DA

majmunske toplane

Jesu ga do sada hajcali,to nigdje usvijetu nema! Trošili trostruko više nego što treba.U većini zgrada ne možeš taći radijator rukom koliko je vreo !!!' ? ljudi otvaraju prozore da se ohlade !! i sada kukaju nema gasa.Tako je to kada su nam hajvani na svi odlučujućim položajima .Moroni sa kupljenim diplomama ili iz kiseljaka i viteza !

JA1

SDA osveta u reziji Fadil i energoinvest. Samo naprijed SDA unisti sarajevo

Gost

Plaćajte plin sarajlijice ako hoćete grijanje !

Gost

Nesposobni Forto i njegova vlada DIF-ovaca nisu u stanju ni grijanje građanima KS da obezbijede. Ali su zato na ekskurziju u Dubaji potrošili 5.5 miliona dolara para građana KS !

Gost

SDA osveta u reziji Fadil i energoinvest. Samo naprijed SDA unisti sarajevo ka JA1 SDA ti mamu natakari pašče NS-ovo !

Bagro sda

Plaćajte plin sarajlijice ako hoćete grijanje ! ka Gost J.b.m. Sda vanago. Necete nas slomiti samo nikad vise nema za vas Sarajeva i odhebite u svoje vukohebine stoko seljacka. Zagadili ste zrak u Sa svojim smradom.

Re JA1

Sve što znaš o SDA pljači prijavi tužilaštvu u suprotnom ima da odgovaraš zbog širenja lažnih vijesti. Lahko te je pronaći !

Tamni Vilajet

Hajde sto politicke stranke nista ne rade,vec sto i plate za taj ne rad uzmaju od gradjana BiH.Al sto se stranacki uhljebi svadjaju izmedju sebe,kontriraju jedni drugima da bi se medjusobno optuzivali,i da opet naravno ni krivi a duzni ispasta samo narod BiH. Da ne zaboravimo da su uzeli bezbroj kredita koje cemo mi i nasi generacijama vracati isplacicati. BANDO KLOSARSKA BIJEDNA stici ce vas Bozija kazna.

grijanje bolešnjaka na iZLAmistički radikalizam

OTOPLJAVANJE ODNOSA IZMEĐU BOleŠNJAKA I HRVATA?! NE BUTE SE GRIJALI NA EUROPSKI NAROD, smetljari!

/ Najnovije