Vogel: Koliko će puta EU nasjedati na trikove provincijskih moćnika poput Dodika

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BH Fan

Ne nasjedaju oni vec dobar dio EU politicara zele da budu Putin i slicni...

kikirez

Na sjedaju Dudi i Dr Chovi na Q!

Guest

Guest Ma sta vam je raja on ih kupuje lovom zato gradjani u entitetu rs gladuju. Zna on po sebi kako je lova slatka kao i ova druga dva do jucer bijednika.

Strahoba

Samo idioti posjecuju medjede u njihovim brlozima! Kakva EU, to je jedna licemjerna, bezobrazan i interesna stoka!

Hamo

Ne nasjedaju, vec im je svejedno za jednom Bosnom u kojoj su vecima muslimani, i savrseno im odgovara da jedan krkan majorizira vecinu blokadama.

071

Sve dok Evropa bude nastavljala sa vlastitim sunovratom. Razgrižena korupcijom, neoliberalnom pljačkom i bezidejnošću - naravno da će nasjedati na folove svake provincijske budale. Između prosječnog predstavnika EU i Dodika, Fadila, Sebije i Čovića, nažalost nema puno razlike. Možda pokoji zna zakopčati odijelo.

Ww

EVROPSKA UNIJA C I N I S V E DA UNISTI BOSNJAKE A POMOGNE SRBIMA ZBOG KOSOVA I HRVATIMA ZBOG PLENKOVICA I ZOVKO. ALI NIKADA, NIKADA NECEMO SE DATI.

Dejan

Bila jednom jedna zemlja koja se zvala Jugoslavija. Bio jednom jedan SSSR kojeg vise nema, kao ni Sirije, Libije, Iraka, Irana. Bila jednom jedna Cehoslovacka, koje vise nema. Bila jednom jedna BiH....slavila ZAVNOBIH i pogazila sve, od referenduma 90tih, slavila drzavnost, a dovela strane sudije OHR, stranu vojsku...

/ Najnovije