Tineke Strik: "Krajnje je vrijeme i OHR više ne treba čekati da nametne Zakon o državnoj imovini"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma odakle vise izvlacite ove anonimuse, ccc

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Na sta je spala ova, jednom nezavisna i jaka zemlja, da je mushtra ko i kako hoce. Postali smo .I. od ovce drzava. Ljuti se koliko hoces ali nevrijedimo skupa ni pisljiva boba.

Veriga

Mi prvo moramo shvatiti da u Bosni ne postoje etnosi, niti da je BiH visenacionalna drzava. Ta dva nametanja su velikodrzavni spinovi Srbije i Hrvatske. @Ni Hrvatska ni Srbija nemaju dijasporu u BiH!!! Sve sto se srbi i hrvata po Bosni su NACIJE JUGOSLAVIJE/SHS. Tih drzava odavno nema. Ne mogu biti ni njihove nacije nekakvi “konstitutivni narodi”. To su velikodrzavne, zavnobih projekcije da se BiH prikaze visenacionalnom poput Ju, kako bi se razbucala po tim ratnozlocinackim teritorijama i pripojila Srbiji i Hrvatskoj. Bosanski srbi i hrvati ne nose ime po Srbiji i Hrvatskoj!! @Stanovnistvo Bosne je staroevropski narod vecinski dinaroidne haplogrupe. Premalo je vecinskih Slavena. Dijeli vijekovima isti prostor, drzavnu pripadnost, tradiciju, jezik i kulturu. Jedan,Bosanski narod u tri religije. Multireligijski, a ne multietnicki ni multinacionalni!

***

***

/ Najnovije