Tek rođena beba iz Sarajeva helikopterom hitno prebačena u Beograd

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Sebija bi rekla, "Necu ja da lijecim dijete ovakvih roditelja", i onda nasla onog majmuna sa pedijatrije, Hasanbegovica, kako li se vec zove, da potpise da dijete ne moze da se lijeci u inostranstvu.

Komentar

A ‘nas’ klinički centar - seoska ambulanta.

***

***

Jos 1 dokaz sda bosnjacke nesposobnosti

Kcus pod sebijom jos jednom pokazao da ne moze nijednu ozbiljnu operaciju da izvrsi. Kad je prosinecki bio selektor bih, nisu znali ni rutinsku operaciju bruha da mu urade, pa je morao ici u zagreb za to. Da ne govorim da su opet koristili helikopter mrskog vam dodika, jer fbih ni sarajevo nemaju niti jedan jedini za ovakve hitne situacije. Onda vam dodik valja, jelde? Jesu li i za to krivi srbi? Vi ste odavno palestina, samo toga jos niste svjesni. Samo daj sadake i donacija.

Zasto vam ramo isak nije dao helic?

Zasto vam ramo isak nije dao helic da prebacite tu bebu u beograd na lijecenje, nego dodik mora slati svoj helic iz banjaluke za sarajevo, pa onda iz sarajeva za beograd? Toliko o bosnjackoj logici i hitnosti operacije, sto bi jednostavno kad moze komplikovano.

/ Najnovije