Tegeltija odgovorio gradonačelniku Dubrovnika: Ne razumijem zašto se ne radujete

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

******

Damianusdarcus

Zato što od Trebinja do Zvornika nema više od 100000 đukana, a svako sa pola mozga zna da će aerodrom biti vojni za iskrcavanje rusa i srba kad krenete opet kuhat po Bosni!

Alija

Znaju oni da se to pravi rusima,aerodrom vojni, nisu budale.Koji su bosnjacki ministri i zasto ovo aminovali?Kakvo trebinje i povezivanje aerodromom, vukojebina kojoj ne trebaju ni asfaltni putevi

_:/:-

Nije valjda da vjerujete u ovo?! Kakakv aerodrom i **rac... Dubrovački aerodrom van sezone prazan.. Nadali se pravoslavci da će rusi pobjediti Veliku Ukrajinu i da će rusi sebi napraviti vojni aerodrom... Ovako su ga popušili.. i u Ukrajini a aerodrommmmmmmmm...m...m....m...m Buhahahaa

Za

Zato sto je preblizu Dubrovniku a bit ce jeftinije garant duplo, pa da im ne uzimaju pinku, jadno i licemjerno od Hrvatske.

Mili

Trebinjski aerodrom ne može opstati pored dubrovačkog koji ima turiste iz celoga sveta, a radioaktivni otpad može da ide bilo gde ako je skladište dobro napravljeno.

,_;;

Zato sto je preblizu Dubrovniku a bit ce jeftinije garant duplo, pa da im ne uzimaju pinku, jadno i licemjerno od Hrvatske. ka Za Priznaj da si padao na glavu kad si bio mali... Vidi se... Haj` da ti čiko nešto objasni,,, Vidi, Kroeša ulazi u Schengensku zonu.. Zar misliš da će bilo koji prevoznik .. bilo koji turist čučati dva ipo` sata na granici radi jeftinijeg ATC Slot-a? Ne ide to tako Care,,, Prvo bukvar, sca slova naučiti i tek onda nešto komentarisati... Pa jel`

Mili

Za....šta ti misliš da će turisti dolazit prvo u Trebinje u Bosnu pa da prelaze granicu i to plaćaju i put da plaćaju, namesto da slete u dubrovački aerodrom i odmah su u gradu? Nije istina da van sezone ima malo letova ako je Dubrovnik najveći grad u tom delu regije, koliko će ih onda malo imati Trebinje?

Guest

Guest Tegeltija vidi se da nemas obraza. Umjesto obraza imas *** .

/ Najnovije