Tegeltija o Schmidtovoj odluci: Zna se kome imovina pripada

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Tačno,zna se,zato je i poništio vaše smeće

Really typical

Drago sugradani, pravoslavci, srbi nadasve ljudi. Ovo ako citate znajte da vas nece niko dirati, imat ce te svoju RS imat ce te svoje zastave i svoja prava samo zelim vam duboko od srca da nemate ovakve fasisticke busale koje nas sve vode u stagniranje i smrt. Pustite nas da zivimo na miru i uspjehu u nasoj drzavi Bosni i Hercegovini, svih nas.

Aaa

TACNO, ZNA SE - DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI, A NE ENTITETIMA. U USTAVU PISE BIH IMA DVA ENTITETA, TO BI TI KAO TZV. PREDSJEDAVAJUCI V.M. TREBAO DA ZNAS...

Gost

I te kako se zna čija je... Države Bosne i Hercegovine!

Evo ne znam ja...de mi reci..??

Zapitaj se koji si divljak jbt...dzaba ti sve skole,karpatska krv jos se nije proprala...

TNT

RS i jeste prazna ljuštura koja ima samo naziv, bas kao i Federacija BiH. AIstina je jedino to da vi pokusavate od Bosne i Hercegovine da oduzmete ono sto svaka drzava ima, a to je drzavna imovina. Imal igdje u svijetu takva drzava, drzava bez imovine. To ti dodje kao ram bez slike.... Vas cilj je upravo taj da od dzave BiH pokusavate napravite upravo tu praznu ljusturu koju pominjes... i to se naravno nikada nece desiti, osim u vasim veliko Srpskim snovima.

robot

i te kako se zna

SRBI SU ***

***

/ Najnovije