Tanja Fajon: Janša želi dovršiti plan Milošević-Tuđman, to može izazvati rat

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

E jbg sad da nece pokvarenim Laskim izazvati rat ma hajte molim vas cuj Slovenac kuhar, svasta.

123

NE ZNAM SAMO KO BI VAM RATOVAO BUDALE ...

Nefrepike

Pa človek možda nastoji odglumiti da je zagrizao udicu beogradskih tariguzista.

Đurica

Ide Mile Lajkovačkom prugom.

Opis situacije

Migracije moraju biti kontrolirane a ne stihijske. Metode podrivanja EU koje koriste tariguzisti iz smederevskog pashaluka su raznolike i jedna od pomenutih je upravo nastojanje da okorijeli, bogati i prebogati ekstremista Ivica Dačić zloupotrijebi shverc migranata ubacivanjem preko istochne granice BiH. Glavna poenta je trenutno nekako ojachati na istoku BiH pomochu FRONTEX-a ali i NATO-a odnosno EUFOR-a.

Podsjetnik

Njemachka funkcionira u velikoj mjeri tako da one koji u nju dolaze prije ili kasnije vrati u njihove mathicne zemlje gdje bi trebali da pokrenu poslove korisne i za sebe i za svoje zemlje.

Suzy

Trebamo i mi iz BiH poslati non paper, kako se sada to kulturno kaže, za mirnu podjelu Slovenije. Željko je već nešto poslao Briselu, ali treba ići u jaču protuofanzivu na sve relevantne adrese u svijetu

Nerad

Tanja nekaki. U sred frke oko afere-respiratori javlja se neki Janez s zapaljivim izjavama. Uuuuuuuuuuuu jbte rat kaze! Rat ti u kucu usao! Dimna zavjesa i skretanje paznje sa bitnih stvari za ovu drzavu? Dosta mi je vise, ali stvarno dosta od sve muke i patnje,SDS,SDS,HDZ.

asd

U Sloveniji 30% bosanaca... mogli bi traziti otcjepljenje od Slovenije, moj Jansa

Mostar

Mozda radi za Alijine slove slobodne i neovisne islamske republike BiH

ABC

Na kojim drogama vas Sebija drzi pa da nakon 27 godina ne vidite da je BiH duboko podjeljena drzava? Ekonomski, politicki, vjerski, nacionalno... Rasapad je neminovan. Samo je pitanje kada ce se to desiti. Rata nece biti jer ce Bakir izgubiti i ta 4 kantona koje mu je babo Alija ostavio u amanet. Ako krene u rat imati ce protiv sebe i Srbe I hrvate, kao i Srbiju i Hrvatsku. Bjezite od Bakira i talibanske SDA dok vas jos ima bivsa bravo muslimani!

Zoma

Šta je sa respiratorima i nedostatku cjepiva?To su vjesti koje bi trebali biti u vjestima!

Gost!

Za početak prestajemo kupovati slovenačke proizvode!

Johny

Gospodjo Fajon, mape gosn Janse nemaju veze sa Milosevicevim planovima i zeljama!

/ Najnovije