Tajna veze sa Dodikom: Za čiji račun Milanović blokira NATO put BiH?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nato

Kakva crna analiza

Gost

Vise je protivnika ulaska BiH u NATO u Briselu nego u Moskvi, svako ko radi neku aktivnost sa BiH zna koliko smo teski, neefikasni, samo daj sadaku, nemoj da sta mi platimo, oficiri su nam 80% debeli, losi, ne znaju engleski jezik itd. Zamisli sutra BiH u kojoj se ni oko cega ne mozemo dogovoriti dodje u NATO i bez njenog glasa nema odluke. Pa izbacili bi nas nakon godinu dana. Klasicni problem Balkana, svi su krivi, Rusi, sudija, Masoni samo mi valjamo. Ista mentalna bolest kao kod Komsica da ne komentarisem i tamo, covjek kojem niko ne valja, samo se zna prepucavati preko medija. Eto cuveni ANP nema od njega nista, Program reformi nije ni razvodnjen ANP.

Nisam Robot

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović kazao je da Hrvati u BiH neće biti manjina… Sad opet kaze mozemo mi i bezobrazno, kao da do sada niste tako se ophodili prema Suverenoj drzavi BiH i ranije tako da nista novo po tom pitanju. Bosanski katolici ( Hrvati ) niti jesu niti ce ikada biti Manjina u BiH. I bilo bi jako pozeljno da birate rijeci kada se se salju poruke iz Hrvatske prema BiH. To NECE BITI zvuci kao nemojte da vam mi opet tamo dolazimo. !!!! Hoce li nesto u BiH biti ili ne, ce se odlucivati u BiH a ne u Hrvatskoj ili u Srbiji.

/ Najnovije