Tajib Delalić (SDA) traži ukidanje ul. Srđana Aleksića u Sarajevu: Nosio je kokardu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

upomoc

jel moguce da ovaj hljeb jede od nasih para? kad pomislis da nema dalje, kad ono jos i gore.

Drinco

Jeste jeste isto ko sto se memic sam sapleo , pa nema veceg uhljupa od poslije rata zivi na grbaci gradjana .

JOJ

Ako je ovo istina naša satira realnosti nikada neće prestati.

Asim

Kad su u pitanju sda teroristi i njihovo zlo,pa ni sam sotona nemoze snjima,to du ljigave zvijeri,bez kulture,morala,pismenosti,odgoja.Al zato ih vecina ima diplome iz stamparije.

Krkan

Sramota, pa ima i drugih načina da se spinuje da bi se prikrio lopovluk i skrenula pažnja sa Fadilovih provala i nesposobnosti svih niova vlasti da nabave vakcine i da skrenu pažnju sto su otjerani turistu za ovo ljeto. Ma sram vas bilo, najgore vam bilo. Treba onda skloniti i Alijin trg, koga je on spasio ikada u zivotu

BESPLATAN SAVJET

SDA VI HITNO TREBATE ZABRANITI SVOJIM CLANOVIMA DA ISTUPAJU U JAVNOSTI I DA ZA SVAKO OTVARANJE USTA TREBAJU KONSULTIRATI NEKOG STRUCNJIJEG I OBRAZOVANIJEG SAVJETNIKA IZ CENTRALE. UPROPASTITE CE VAS SKROZ NA SKROZ. UPROPASTIT CE IME NASE BOSNJACKO.

himna SDA, naarood znooaa

Oko mene sve su ponavljaci djaci ili bolesnici ili manijaci

---Bugojno---'

Sta da ocekujete od sda pdina nego zlo i smutnju.Ako kradu od izbjeglica,dem boraca,radnika itd. Ako znamo da su dem borci zasluzni za ovu drzavu,a danas obijaju kontejnere da prezive,ti isti sda psi kradu od njih uzivaju u haram novcu i hrani.Cak se i naslađivaju dem borcima u njihovoj patnji.od tih monstruma mozete sve ocekivati.

Katy

Cuj dobio pismo od Bosnjaka koji zivi u Svedskoj. Pa nek se taj Bosnjak vrati ovdje da zivi . Niko mu me brani Zlo mi je od ovih i ovakvih. Fuj

gost

Šta drugo očekivati od nekog ko se zove TaJib

Aha

Iako ne volim ove iz SDA ,isto sam čuo tu priču. Čovjek je u pravu! I ja sam davno čuo tu priču, od ljudi iz Trebinja!

Guest

Taiba Delalića poznajem od kako se dovukao u Sarajevo. I samo jedno mogu reći za njega: UVIJEK JE BIO I OSTAO OBIČNI SERONJA KOJI NEMA PRAVO DA PRIČA O RATU A POSEBNO O HEROJIMA POPUT SRĐANA JER IM PO KARAKTERU TREBA STOPE LJUBITI!!!

JA1

Imal kraja ovim seljacinama

Guest

pa ovaj Delić nije normalan...pod hitno ga treba ukinuti- pa vidi se ko je u gdje je!! na nasim jaslama je! fuj

Sasa

e taibe kakvo si govno postao jadnice ajde da vidim ko ce to promijeniti prvi ja ne dam!

Guest

Delalić u idi tamo odakle si sljegao!!

Veteran64

tajibe! Sjedi - jedan! Pardon, ti ne znas staovo znaci, nisi ni isao u skolu.

Gost

Stid me je u ime ove zemlje i dobrih ljudi. Koji idiotizam! Istu priču su pričali i za Gorana Čengića. Hvala Bogu, nije uspjelo!

Sto fino ne kazes

Da ti to pismo je poslo Safet Cerimagic trebinjac koji Srdjanovog oca Rada patoloski mrzi iz nekih samo njemu znanih razloga i svima salje te gluposti po fejsbuku

Inzinjer

Tajibe, SDA lopino, dabogda krepao kao pas, godinama nas kradeš i varaš i sad se ti uhvatio Trebinja?! Djubre si kao i tvoj Kakir koji je uhljebio!

/ Najnovije