Tahirović o Vučićevim porukama: Moramo riješiti prošlost da bi išli u budućnost

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Tako je tahitovicu licemjerna politika vucka jesno prica drugo radi trece misli nista iskreno i niko mu ne vjeruje na balkanu

M

Mozemo se baviti prosloscu jos 30 godina, da fino mogu uzivati svi koji vladaju ili su im bliski. A mi ostali da se mrzimo. Extra politika, pa kad ne bude normalne BiH jos 40 godina cudit cemo se.

Vuk

Vuk dlaku mijenja ali cud nikada. Sta ti imas pricati sa predstavnikom naroda koji je u Beogradu unistio gotovo 300 dzamija ostavivsi samo jednu, u Uzicu desetine dzamija, u BiH gotovo 1000 dzamija u zadnjem ratu (agresiji na BiH). Nikada nece odustati od mitologije i zelje da svi srbi zive u jednoj drzavi. To je u njihovoj dnk. Oni ne znaju i ne mogu drugacije. Nazalost veoma mali broj njih nije za tako nesto ali je to zanemariva cifra, i ne znaci nista.

Mirko S. Kojotovski

Dobro je pa mu je Hadžifejzović ponio poklon od čaršijskih zanatlija. Umalo da se još izljube na kraju a potekle su i suze radosnice.

Guest

Raja ovo je pušiona čupaj se ko moze!!! Nema ovdje zivota bar jos 100 godina a zivot je prekratak da se to doceka. Zadojeno i zatrovano nacionalizmom i mrznjom! Pametnom i išaret dosta.

Narod

Pa što uzešte vakcine, i narod vam ode u Srbiju da se vakciniše?! A radnici iz Tuzle, Zenice, Sarajeva i cijele federacije idu da rade u Srbiju?! Gdje vi živite?! U kom vremenu i prostoru, da li ste svjesni, kako vam narod živi!? Koga je briga za vaše ratove, narod hoće da živi bolje! Odjebite više sa ratom, ne nasjedamo više na tu šuplju priču!

N.G

Pa to ne zanima dijaspore patriote oni imaju takvu želju za ratom i prosipanje stalne mržnje.U nedelju me zamalo pregazio jedan patriota iako sam bio na pješačkom prelazu važno a okačio je ljiljane da se vidi koliko voli svoju Bosnu

N.G

Oni misle da su patriote ili domoljubi ako obese oznake ljiljane orlove šahovnicu ili da prosipaju stalno mržnju da vole svoju zemlju ili domovinu.E tu su se prevarili trebaš da poštuješ zakone da ne parkiraš gdje hoćeš prolaziš kroz crveno bacaš smeće gdje ti ćefne ustvari da ne radiš ono što ne smiješ u dijaspori

Koel

Narod 20. 04. 2021. u 21:29:25 2 10 Pa što uzešte vakcine, i narod vam ode u Srbiju da se vakciniše?! A radnici iz Tuzle, Zenice, Sarajeva i cijele federacije idu da rade u Srbiju?! Gdje vi živite?! U kom vremenu i prostoru, da li ste svjesni, kako vam narod živi!? Koga je briga za vaše ratove, narod hoće da živi bolje! Odjebite više sa ratom, ne nasjedamo više na tu šuplju priču! Ama sta ti lupas budalastine ko ide da radi u srbiju banana gora od nas tri puta cuj iz sarajeva tuzle zenice bijednice jedan imamo duplo vece plate od vas u tim gradovima nabrojanim a to sto vucko u izgradnji beograd na vodi vidio neke sebe iz maglaja ili zavdovica to finansiraju arapi seljaku srpski

/ Najnovije