Tabaković: Država nas ostavila da ponovno budemo na redu za klanje

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

Glasanje putem pošte treba ukinuti u cijeloj Bosni i Hercegovini. Zašto neko ko ne živi tu da bira tko će upravljati životima ljudi koji žive tu? Glupost, a i otvara vrata za bezbroj manipulacija i prevara kojima je izgleda veliki broj naših sugrađana jako sklon.

MDMMD

Jasno je da vam nije lako i da vam treba pomoci. Ali, pobogu covjece, zasto taj rjecnik? Od prestanka rata stalno neko nekom na nos nabija te uzasne rijeci i truje buduca pokoljenja. Krenimo naprijed. Proslost neka ostane opomena.

JA1

Vec 30 godina slusamo istu pricu. Trideset godina je citav jefan zivot potrosen na glupe politicke igre na koje narod nasjeda iznova i iznova. Upropastili ste moj a i zivote buducih generacija, vasa ce djeca svakako zivjeti i vec zive negdje vani, puni nasih para i uzivaju. Svaka cast ko moze ovo vise da trpi

/ Najnovije