Svečano obilježen Dan oslobođenja Mostara od fašizma

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tito

Hahahaj...hshahaha...gaha...ono kad fašisti (balnčad) slavf islobođenje od fašizms.

Infidel

Koliko je meni poznato Mostar NIJE oslobođen od fašizma.

Habuhabuhabu

Bosna je bila i ostala najjugoslovenskija od svih jugoslavenskih zemalja. Već trideset i kusur godina gledamo da su i lijevo i desno neJugosloveni tj. ustaše i četnici. Njihova djela i politike to i neupitno potvrđuju.

Aida Bukva

Kako svi izgledaju bijedno i izgladnjelo.

ANTIFASIST VASA MISKIN CRNI NE POSTOJI VISE

U SARAJEVU SADA JE TU OD 92 GODINE FERHADIJA TURCIN DZADA FERHADIJA

Gost

Mostar su 14. 2. 1945. OSVOJILI partizani (komunistička vojska) vršeći masovne zločine i zato ovi "antifašisti" nemaju šta slaviti.

partizan

partizani nisu radili zlocine kakvi su bili gestapovci

PARTIZAN

PARTIZANI NISU RADILI ZLOCINE VI FASISTI STE ZOMBI KRVOPIJE VAMPIRI KOJI STE JELI DJECJE MOZGOVE JEVREJSKE DJECE DA BI BILI PAMETNIJI VAMPIRI TO ZNACI DA STE DJECJU KRV JELI I PILI TO STE VI ZOMBI HITLER ISTO TAKO ISPITAIVAO JEVREJSKE MOZGOVE BUDALAS MAJMUN ZAVIDNI UBICA TKAV PSIKO SE VISE RODITI NECE NI ZAZIVJETI NIGDJE ODMA U GLAVU

X

Jedite g.... Svi tkz.antifašisti

/ Najnovije