Sve više bh. građana se vakciniše u Srbiji: "Spašavanje ljudskih života prioritet"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tilto

Nasa fukara se bori oko vlasti dok im gradjani umiru, to nema ni stida ni obraza nego i oni koji najvise laju na Srbiju poletili da se vakcinisu kod mrskog neprijatelja, kakav nas olos vodi pa to je strasno

Iskreno

Hvala, teško je to prevaliti preko usta! Lakše je mrziti, izgleda, a biti iskren i čovjek, bošnjakoj zvaničnoj politici , koja se zasniva na mržnji prema svemu što je srpsko, to je nemoguća misija! A, i narod, brzo će zaboraviti pomoć Srbije, kao i u poplavama što je zaboravio! Lakše je mrziti i kriviti druge za svoju nesposobnost i lopovluk!

HA

Koji kreten moras da budes da se vakcinises..

kukac

Sto je neko platio reklamu.. Odjednom na svim portalima dzabna vakcinacija u Srbiji.. Pretspostavljam da je realna varijanta da imaju visak vakcina koje niko nece a istice im rok..

N.G

Sretan put u Srbiju patriote

Dem borac

A sda psi gledaju gdje ce sta ukrasti,ova drzava netreba postojati.ona je bezvrijedna i sluzi samo bogacenju politicara lopova i lopova u globali.treba je sto prije rasturit.

/ Najnovije