Sve oštrije kritike iz BiH i EU: Zašto Sattler podržava Dragana Čovića?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namik

Vi ste svi slijepi kod ociju,cijeli svijet napreduje,,samo kod bosnjaka je uveden agovsko begovski sistem,dje je radnik postao obicni hamal.vi mislite da srbi i hrvati zele prihvatiti taj sistem,nezele ga ni bosnjaci,samo odgovara sda mafiji.cijeli svijet je uvidio gdje je problem.ovdje je napravljeno teroristicko sda leglo,vladaju sda struje(mafije) nigdje vise bijede nema nek u ovoj bosnjackoh tvorevini.

BA

Kupili su ga hrvati i srbi . Znaju oni kako ce koga ucijeniti !

Koel

Jeno njih svw akupa use i u svojw kljuse stara izreka nema ispunjavanja zelja ujkama i cetnicima nisu mogli 92 a ne sad

071

Sattler mislio on može po starom - linijom manjeg otpora da se uvede neko sranje kog se ne možemo onda riješiti godinama a on duška i dalje u svom mandatu. Sjeća li se iko onog idiotluka oko reforme policije, što je bio Lajčakov kvisko, gdje je trebalo da izgleda da nešto radi, a na kraju samo trošio naše vrijeme i zakomplikovao stvari, naravno isključivo nama? E pa, dragi moj Sattleru, tako više stvari u BiH ne funkcionišu, i zaboliće te glava puno više nego da ništa nisi ni uradio. Jer car je go. Dogovaraš sa ljudima koji nemaju nikakav legitimitet, a za razliku od prije, građanima je pukao film. Možda se vi nešto i dogovorite, ali ćete sva četvorica sa tim moći obrisati dupe. Jer nas niko nije pitao, a bogami od sada i te kako mora nas da se pita.

Slava Storonci

Avdo Avdić još funkcionira? Nako svega?

Slava Storonci

Šta se mučite, usvojite američki sistem. 3 savezne države sa svojim parlsamentima, zakonima i policijom, a ostalo po dogovoru. Svak svoje troškove plaća i to je to.

@ slava storonci

Od bosne mozete uzeti samo onoliko koliko na opancima ponesete. Jos malo pa cemo ukinuti i ono sto je genocidom stvoreno. Nema 3 samo 1.

Zna li on,da je gruntovnica u našim rukama!!! Nisu mogli 92. neće nikad!

.

Mostar

Zato jer BiH ima sansu da opstane JEDINO kao decentralizirana i federalizirana drzava

@Namik

Nikad niče biti jednaki oni što genocid, uzp i najteže zločine uradiše, sa onima što ovu zemlju braniše. Problem nije kod bošnje nego kod onih što protiv ove države rade. Polahko, sve više je i od ovih drugih konstitutivni što se za Bosnu zauzimaju. Nama je prijatelj, pa tko god on bio, ako se za Bosnu bori.

dP

Kad počnete citirati A.A. znajte da ste dotakli dno.

/ Najnovije