Svaka čast: Građani BiH za pomoć narodu Palestine skupili više od 125.000 KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Uplačeno, halalosum u brobi protiv ***

Namjerni

Što ce to završiti unesrećenim ljudima moš mislit. Da se ne lažemo svjesni smo gdje to završi nažalost, al bitna je namjera sto bi rekli kod nas..

xxx

***

Brkica

***

ROle

TA POMOC CE ZAVRSIT ZA PLACE ZLOCINACA HAMASA ka Brkica To ti mjeriš po sebi zato što bi ubijao za platu pa misliš da oni primaju platu? Hahahah nemaš ti pojma, halalosum svaka marka narodu Palestine protiv evangelističkih i jevrejskih fundamentalista.

/ Najnovije