Svaka čast: Direktor zatvora u Zenici oduševio sve nakon smrtnog slučaja oca jednog od osuđenika

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo

Ovaj novinar je plaćenik Isaka Šta upravnik zatvora ima sa mrtvim čovjekom Tko mu daje pravo da troši novac gradjana

Tzhf

Opet lažete. Tijelo nije u stanu nego u mrtvačnici. To ni zakon ne dozvoljava.

***

***

Mijo

TREBA DA DOBIJE OTKAZ ZA NEZAKONITO KORIŠTENJE NOVCA I ZLOUPOTREBU POLOŽAJA

Gogo

Ja ne razumijem, nemaju svi koji su preminuli nekoga ko bi preuzeo tijelo, ima jako puno ljudi koji su samci, šta to znači, da će oni u tom stanu istrunuti, da ih niko neće preuzeti od nadležnih službi higijenskih i kakvih već u gradu, ovo je totalno ludilo jedno, dno dna Bosne i Hercegovine...

Gogo

****

Derim

Ma ne postoji na dunjaluku nista , sto bi ovog retardiranog idiota i njegovog, babu mu u njega, moglo oprati od idiotizma.

dhsada

znaci ovaj sajt je njihov ne vrijedi vise komentarisati prate

user1657116251

U ovom plaćenom oglasu jedino što nije zakonito je činjenica da danas tzv. Novinari nisu obavezni potpisati se ispod tekstova za koje uzmu pare.

Han

***

FAĆO

Lijepe riječi su ukras!

NaDim

Eeee državo ako se možeš više tako i zvati, "SVAKA ČAST", a za šta ??? Propali smo mi dubokooooo...

Fuj

Ma kakva humanost, neka samo radi svoj posao, članak je presmiješan!

Smiješan tekst

Članovi ove porodice ne mogu ničim oduševiti normalnu osobu. A sve ovo je izmišljotina.

/ Najnovije