Sutra sastanak Izetbegovića i Čovića u Sarajevu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Bakir je idiot i lazov tako da sa njim se i ne treba pregovarati

*

Bakir je idiot i lazov tako da sa njim se i ne treba pregovarati ka Mostar eto Dragan nije

*

Da Bog da se s Bogom sastali, ubrzo, ako Bog da! Amin!

moke

Sta ono Sebijine kamikaze laju prije par dana. Irma izdala, ovo ono. Sendvicari nije vam lako.

Her Flick

Trezorski kozojeb i radoboljski prčiguz.

Dobra definicija!

Trezorski kozojeb i radoboljski prčiguz. I njihov jaran laktaški teferički pjevač.

Kako ubiti jevrejina

Najnovije djelo laktaškog genocidistanca je umorstvo Davida Dragičeviča.

Obrazloženje

Umorstvom Davida Dragičevića treba laktaški genocidistanac nekako da praktično magistrira na beogradskom fakultetu političkih naka.

Realnost

Prepoznavanje prikrivenog balaševićevskog "umjetničkog" saučesništva sa genocidlijama (huliganima) iz smederevskog pašaluka može se zasnivati na uočavanju prikrivenog saučesništva preusmjeravanjem krivice sa najbogatijeg smederevskog genocidlije Ivice Dačića na navodno zle Ameriku i Rusiju slijedećeim tekstom "samo da rata nebude kada veliki požele". Da nije javni nedavno krepali propagandista jedan od petokolonaških ekstremista iz Vojvodine, pjesma bi mu bila pravilna u smislu opisa izvora problema, recimo "samo da rata nebude kada Tariguzija poželi".

LOVE

Bakir Izetbegović i Dragan Čović...Cura i Momak...

vb

Bakir Izetbegović i Dragan Čović...Cura i Momak... ka LOVE Sjeli na bobak

Ka LOVE

Ma oni obojica koriste kao alternativu guznu dupljice svojih ženki dok su pod menzesom.

/ Najnovije