Šušnica: Beograd šalje poruku da je Vojskom Srbije spreman braniti Dokovu politiku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Ratovali smo mi sa njima već jednom i opet ćemo vrlo rado. Samo sledeći put rat će se voditi u srbijici malenoj !

Ralle

Ratovali smo mi sa njima već jednom i opet ćemo vrlo rado. Samo sledeći put rat će se voditi u srbijici malenoj ! ka AB Rat ti dabogda u kući bio.

Bog

Ratovali smo mi sa njima već jednom i opet ćemo vrlo rado. Samo sledeći put rat će se voditi u srbijici malenoj ! ka AB Rat ti dabogda u kući bio. ka Ralle<<I Bice mu

Guest

Razotkriveni su oni još 1992.godine.

BOSNA!

KAKO GOD DA BUDE I KAD BUDE, A IZVJESNO JE DA ĆE BITI. ZNAJTE SAMO JEDNO, KOLJAČI I DJECOUBICE, I TO JE SIGURNO KAO ŠTO JE SIGURNO DA ĆE SUTRA BITI DAN: NEĆETE SI NI VI KAO NI MI GLAVA NANOSATI NI SREĆE NAŽIVJETI, VJERUJTE. IZVOLITE I NAPADNITE. NI PRVI NI ZADNJI PUT, ZNAMO MI TO DOBRO.

StrucLJak

Vas Alija Izetbegovic je potomak familije Zivkovic iz Smedereva, kasnije su primili islam i promijenili prezime u Jahja da bi na kraju uzeli prezime Izetbegovic po begu Izetu. Bilo bi opasno da ste pametniji, onda bi Srbi i Hrvati u Bosni zaista imali problem. Kazete Srbi izvrsili agresiju na BiH?! Znaci Srbi nisu zivjeli tu kada je poceo rat vec su dosli odnekud i napali vasu jadnu Bosnu koju ste vi prackama branili?! Da mi je vasa pamet samo jedan vikend pa da se odmorim.

NATO BOMBARDOVANJA 1995 I 1999 GODINE SU EGZAKTNO POTVRDILA ŠTA I KO JE SRBIJA, I TO JE JEDINI LIJEK I NAČIN KAKO SE SA SRBIJOM RAZGOVARA.

NATO BOMBARDOVANJA 1995 I 1999 GODINE SU EGZAKTNO POTVRDILA ŠTA I KO JE SRBIJA, I TO JE JEDINI LIJEK I NAČIN KAKO SE SA SRBIJOM RAZGOVARA.

Peter Justinov

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Genocidasi

Hahahahahahahaohohohohohohohihihihihi piiiih bijedo puuuuuu.

/ Najnovije