Supruga Dragana Bursaća uputila apel organizacijama i javnosti: Prvi put osjećam strah

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Supruga Dragana Bursaća uputila apel organizacijama i javnosti: Prvi put osjećam strah... Mislim da bi trebali polako poceti razmislati o Selidbi, tamo niko (republika srpska) nije siguran, pogotovo Onaj koji konstantno kritikuje vlast u RS pa cak i u Srbiji. Respekt i Smrt Fasizmu.!!

JA1

Ne preostaje nista drugo nego u skolu za novinare uvesti obavezan oredmet vjezbanja brzog povlacenja pistolja po uzoru na Dok Holideja pa tek onda zurnalistika. Vjezbaj Bursacu, ovi se izgleda ne sale.

Smoreklamu niko ne moze platiti

tzv naj novinara, i njegovu suprugu, nije uplasilo to sto godinama “pise” najvece uvrede koje ni Bosnjaci nisu upucivali Srbima a sada je “dobio” prijetnju i usro se od straha. Na tvoju zalost, osim u Sarajevu, nikoga ne zanima tvoja sudbina

Samo Halal Srbin Saraj’vo Spašava

Ako pogledate komentare ispod fejsbuk objava, tvitova i slično, Bursaća i Puhala, to su uglavnom oduševljene reakcije Bošnjaka. Ne mora niko od Bošnjaka da širi mržnju prema Srbima među Bošnjacima – trpjeli bi sankcije, političke, pravne, moralne. A i zašto bi, kad to savršeno radi Bursać

Sarajevski Srbin

Trik je u tome da Srbinu koji širi mržnju prema Srbima ne možeš prigovoriti da je, recimo, bošnjački ekstremista

@Smoreklamu niko ne moze platiti

tzv naj novinara, i njegovu suprugu, nije uplasilo to sto godinama “pise” najvece uvrede koje ni Bosnjaci nisu upucivali Srbima...Prvo on nije tzv. Gospodin neko je ON sve ono sto ti i tebi slicnima nikada nece biti ni da 100 zivota zivis. Znaci na prvom mijestu Covjek. I nisu to nikave uvrede koje ON kao navodno protiv Srba (takodje laz, jer novinar pise i kritikuje vlas ili politiku a ne Srbe kao narod, znaci pojedince a pojedinci nisu Narod. To isto vazi i za Genocid) pise , Gospodin pise Gole istine a Istna boli.!!

cccc

Bursać nije tako govorio dok je bio dobrovoljac u VRS. Tada je sa tim istim ljudima koji mu sada prijete kidisao na Bihać.

Bosna Bosancima

svim silama protiv fašizma. Nema druge! Bravo Dragane, nije lako izližiti i vlastiti život za pravdu. Ipak si ti Bursać, antifašista

Kada muslimani glume antufasiste

onda se postavlja pitanje ko je pobjedio u Drugom svjetskom ratu?

Habuhabuhabu

Just follow your Heart(s)

Mojne tisra

samoproglaseni novinar sam sebe promovise.

Zato se zemlja “bosnjaka”

zove BASNA

Guest

Čitam, optužuju Bursaća da vređa Srbe, možda se neki Srbi osjećaju uvređenim, ali ja lično nisam to primjetio. Vlast u RS je vrlo loša, korumpirana i nesposobna, pa zaslužuje kritike.

hm

pa nije bolje ne zaslužio, bio bi to jedan sektaš manji iz globalističkog plaćeničkog ***

re

hajmo biti objektivni. Dotični lik je obični zvončić iz čmara globalista, plaćenik i ništa drugo. Tako da je on potpuno nebitan. Radi na zavađanju naroda, promociji nakaradnosti svih mogućih, vidim pljuje i Novaka Đokovića i navodi neke moronske razloge. Pa Novak je za ovog idiota INSTITUCIJA. Kao Novak sjedi s Dodikom možeš misliti. Pa eto neka pozove Novaka da vidi da će Novak sjesti i sa njim samim iako je Dragan nula od čovjeka u svakom pogledu. Zato što je Novak kulturan čovjek i kultivisan. Ovaj vjerovatno piše i sam sebi ove prijetnje da se promoviše. Uglavnom iz moje perspektive nema većeg morona u BiH novinarstvu znači dno dna.

/ Najnovije