Suljagić objavio potresan izvještaj i poručio: Ovu vojsku Dodik želi obnoviti

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahu

Pasce Uhvaceno sa snajperom u holiday innu 5.4.92, i razmijenjen. Umjesto da je letio kroz prozor isti dan….

Pravda

Fuuujjjjjj zvijeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rod vam se zatro!

NeBiH sa muslimanima

Bosne je bilo puno prije muslimana i bit ce je dugo poslije njih

Opstanak SDA povezuju za opstankom BiH?

Bosnjacima se gura pod nos idiotska pretpostavka da ce zatvaranjem Sebije, Fadila, Asima i Osmice, uz mnoge druge SDA jurisnike, biti ugrozena BiH. USA i EU bi izolacijom Bakira i Zeljka ucvrstile be-ha snage koje ce se boriti protiv korupcije i licnog bogacenja, jer je to iskljucivi povod za ovu vjestacki izazvanu krizu od te dvojice najkorumpranijih politicara

NeBIH sa muslimanima

Jer bi to bilo nešto kao rodoskrvnuće. Naše pra, pra, prabake svoju nevinost darivale su begovima i agama.. Kao što znamo, 500 godina oni su iali pravo prve bračne noći! Na neki način i ja sam Musliman, sa VELIKIM M!

Bez brige Emire! Dolazi generalzz Pič, on je iz RAF sve te vojne bate u pc ce biti ucrtsne na mapama vojne avijacije Velike Britanije! VB je dobila zadatak da ravna!

.

Nece se pc ukinut nego poravnat!

.

Ante

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<dace Bog novih Srebrenica AMEN

NATO

Islamiziranom Srbinu Suljagicu - tisu misu. Otac ti je stradao daleko od Srebernice, ali te to nije sprijecilo da ga sahtanis u Srebrenici kako bi povecao broj 'ubijeni' za jedan. Takvi kao ti i zli Bosnjanin Zivkovic cete doci glave ovoj drzavi.

Kad te droga obuzme,

jesi li izmarisao neku zenu skoro? Smanji malo bijelo, totalno si obuzet. Dodji usput i popu Šimi

Damianusdarcus

Suljagiću hvala ti na svim dosadašnjim aktivnostima. Samo hrabro brate!

D aut

Ovaj suljagić u poslednje vreme koristi sve lošiju drogu.

/ Najnovije