Suljagić objavio kako izgleda pošta koja mu je uručena u Srebrenici

11
Radiosarajevo.ba
Suljagić objavio kako izgleda pošta koja mu je uručena u Srebrenici
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Emir Suljagić

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica objavio je na svom Twitter profilu fotografiju i kratku poruku kako izgleda koverta, preciznije pošta nakon što prođe kroz poštu Srebrenice. 

"Ovako izgleda pošta za Memorijalni centar Srebrenica kad prođe kroz poštu u Srebrenici. Kako ću im sad krivičnu složiti", napisao je Suljagić u opisu fotografije. 

Na osnovu fotografije jasno je da je neko namjerno uništio kovertu iz samo toj osobi poznatih razloga. Kako je ranije i sam Suljagić u svojim osvrtima i intervjuima isticao, provokacije u Srebrenici nisu neuobičajena pojava, ali na iste treba i adekvatno odgovoriti.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Važno je istaći da je Memorijalni centar Srebrenica - Potočari, svjedok genocida počinjenog u Srebrenici u julu 1995. godine nad nedužnim civilima tog područja, jedina je institucija ovog tipa u Bosni i Hercegovini koja se bavi komemoriranjem događaja iz perioda 1992.-1995. godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije