Suljagić objavio kako izgleda pošta koja mu je uručena u Srebrenici

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Amebe

Bljuvotine

gost

Ja stvarno ne znam šta očekujete od tih seljaka-četnika i šta se stalno čudite. Takvi su i nikad se neće promijeniti.

BBB

rs treba ukinuti. To je najobičnija ruska gubernija u kojoj jedan kabadahija odlučuje o svemu, a svi koji misle drugačije od kabadahije su njegovi neprijatelji i neprijatelji pravoslavlja, rusije i ostalih g*vana u tom istom formatu !

Oglo

A sta da rade krscani u Sarajevu koji ne zele da zive u RS a u Sarajevu nisu dobrodosli. Lome im sanducice za postu, bacaju smece na prozore i iako su juce sljegli ponasaju se kao da je zgrada njihova. A o pozdravu nema govora.

Šta je Mile

A sta da rade krscani u Sarajevu koji ne zele da zive u RS a u Sarajevu nisu dobrodosli. Lome im sanducice za postu, bacaju smece na prozore i iako su juce sljegli ponasaju se kao da je zgrada njihova. A o pozdravu nema govora. ka Oglo ___ Ne seri i ne laži! Bliskom članu moje porodice na AP uništen se po 1000-ti put sandučić... zove se Jasmin, prezime 100% bošnjačko... Zaboli vandaei ko je Bošnjak, a ko nebošnjak... Zato ne jedi hofna..

Postar

Vjecnu Republiku Srpsku necete ukinuti moji podanici tj islamizirani Srbi. Alija vas je strpao u Fildzan drzavu i tu osatajete zauvijek. To je i previse za nacionalnu skupinu koja do prije 50g nije znala ni ko je ni sta je.

robot

Jao đubradi... Treba to prijaviti nekom međunarodnom udruženju pošti

@Ljiljan

Ne seri i ne laži! Bliskom članu moje porodice na AP uništen se po 1000-ti put sandučić... zove se Jasmin, prezime 100% bošnjačko... Zaboli vandaei ko je Bošnjak, a ko nebošnjak... Zato ne jedi hofna.. ka Šta je Mile<< Dobro si rekao briga vandale kome uništavaju kao da oni gledaju koje je ko. Isto i oni koji mrze druge religije. Oni ne vole ni svoju religiju a kamo drugu.

Intelekt

Vjecnu Republiku Srpsku necete ukinuti moji podanici tj islamizirani Srbi. Alija vas je strpao u Fildzan drzavu i tu osatajete zauvijek. To je i previse za nacionalnu skupinu koja do prije 50g nije znala ni ko je ni sta je. ka Postar ___ Poštare, prvo ti si fašista dok na prvu skačeš i ovako vrijeđaš, drugo šta ti znaš ustvari šta je bilo? pričaš gluposti, kakve priča svaki prosječni Srpski nacionalista. Pismen i zdrav uglavu Srbin nikada u životu ovakvu glupost nije izgovorio. Zato poklopi se i ne brukaj se, pomislit će ljudi da su svi Srbi retardirani i nacionalisti.

Božja pravda

Mnogu su se Srpski nacionalisti uzigli u mržnji i širenju nemira, kao i Bošnjački i Hrvatski nacionalisti između ostalog. Ali kod Srba najviše nacionalizna i fašizma, jednostavno su izmanipulisani proruskom strujom. Bojim se kad se neko ovako nadigne da će mu Bog dati veliko zlo. A Bog je pravedan i neizbježan

Car

Mnogi BiH politicari su I'm saucesnici dok nista ne poduzimaju tuzbama oni vrjeđaju I ponizavaju tuzilastvo suti nitko ne podize optuznice saucesnici I zlocinci su isti

/ Najnovije