Sud BiH se oglasio i potvrdio presudu u predmetu protiv Novalića i drugih. Evo šta piše

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Fadile nasukali su te Bakir i njegova hanuma.

Sipa i tužilaštva

Moraju uci u Pratis firme Novalicevih kćerki jer je tamo zabilježen veliki kriminal i lopovluk.

Kiki

A šta je sa novcem poreznih obveznika oni to moraju namiriti sad im uzmite sve dabogda pocrkali u zatvoru šejtani jedni.

Iskreno...

...kazna je smijesna. Premijer laze, pljacka i podvali bolesnima pogresnu masinu od koje umiru, i dobije 4 god za to??!! Sud je smijurija!!

Jelka

A Jelki ništa? Zbog čega? Ma nek se samo Bošnjaci trpaju i zatvore, a ovi sto ruše državu i predano rade na tome sloboda i odriješene ruke. Samo naprijed BiH, pored ovakvih nećeš još dugo biti cjelovita. Sve vrste p s o v k i upućujem

Dgh

Hanuma inicijala S.I. izvukla se iako je nalogodavac a vi bagro gulite sad.Koliko se samo zivota izgubilo zbog tih propalih respiratora to ce vam gore biti upisano,nema vece kazne

/ Najnovije