Nakon Inzkove poruke: Studenti iz RS-a ne daju ploču Radovana Karadžića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Div

Samo zakon o negiranja genocida, to bi riješilo mnogo problema, izmirilo bi dosta ljudi.

Raško

Zločinci i zločini se ne smiju poistovječivati sa cijelim narodom . Ovo su nebrojeno puta ponavljali srpski političari i u RS-u i u Srbiji, kao i drugi političari u BIH. Žalosno je da su studenti koji nisu bili ni rođeni kada su se dešavali logori, silovanja, ubijanje čitavih gradova, genocid uvučeni u ovakvu priću. Uopšte ne mislim da ovako misle svi studenti nego samo oni koji su postavljeni od strane vlasti i određenih stranki ili griješim ?

Hamza

Trofaznim zabraniti ulazak u Federaciju

Zasto

A zasto se ne uvede kontrola ulaska u Kanton na Lapisnici?

071

To studenti! Tute čekaju po Njemačkoj da se prazne....Tugo moja, sjebane djece.

kikirez

Ako i njima ko i Dodi ozbiljno zaprijete, da nece moci u Njemacku, zapalice i plocu i citav dom.

JA1

Koji ba studenti, studenti kao i u federaciji predsjednici studentskih udruzenja stranacki ljudi. Pa i sami vidite, nije ovo izjava studenata nego stranke. Sredit ce to Incko sigurno. Njima je bitno samo da sire mrznju, tako se najlakse vlada. Ne nasjedajte vise

/ Najnovije