Stotinu letova aviona RS-a u pandemiji – Privatno u Prag, Solun, Beč, Krf, Lugano

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pilot

Zaboli vas neka stvar sta se desava u Republici Srpskoj. Imate ta svoja 4 kantona i drzite se njih. Do juce da vam nije bilo Dodika i Vucica ne bi dobili nijedne vakcine. Licemjerstvo sarajevske mahale je neunistivo.

Koel

Zavrnut cemo mi pipu preko pdv svakako nemate za kifle 6 puta se zaduzuju u tri mjeseca i to ce uskoro presusiti onda ce vas casi kosama vilama i motikama zatuci

@srbenda

Manji entitet je dio Bosne. Mi kao gradjani BiH imamo pravo da znamo sta nam se u drzavi desava. Nasa je Bosna cjela ni pedalj njen jedan nije samo vas. Da je u tim vakcinama kakav hajr. Nebih srbija prestigla Njemacku. Sto je se par 100 ljudi vakcinisalo, spasit ce cjelu Bosnu. Vakcine kojima je rok trajanja pri kraju, koje nemaju dozvolu za koristenje u EU. Nikad Bosnjaci nisu od srba nesto dobili tek tako. Samo treba vidjeti koji je tu nijet. Da su to uradili sto su ko srbi nesto sad dobri. To nije sigurno.

Tilto

Ti srbuj a oni nek se vozaju avionima, kakav imbecil ali pun vas je i moj grad nazalost samo u drugim dresovima, polako doce i vama kraj, mozete kako hocete ali necete dokle hocete, vi ste hulje obicne vi nemate nista drugo ponudit pa se nacionalizmom, vjerskim fanatizmom i rigidnim patriotizmom bavite

JA1

Gdje je miki da likuje?

Petar I

Ja I?

N

Ma nema veze. Nek srbuju samo.

Hm

Šta vi imate sa državom Republikom Srpskom?! Bolje da vidite da vam ti vaši lopovi od političara nabave vakcine, da ne moraju Srbi da vas spašavaju!

Ovo nije"afera" za TROJKu(uskoro dvojku do nestanka aBd)...

A da je KOJIM SLUCAJEM neki Mujo bio u pitanju..nebi ostao od"aktivista i trojkasa"(sad im je PRAVI NAZIV-TROJKA..ljube se tri puta,dizu tri prsta,rade za TROJKASE...nasa"demokrtaska lijevicarsja trojka")..ODMAH bi bilo kriv Bakir i SDA.......

Gost

Zar vi nemate u Federaciji ništa za objaviti. Šta vas briga za RS, Banjaluku i Srbe.

0007

Bolje da objavite, ako smijete od vaših vlasnika iz SDA, gdje su i koliko potrošili ti vaši lopovi, debela Turkovićka, Džaferović, Bakir, i ostala kamarila! Ako je to uopšte i moguće utvrditi, jer vam je u toj federaciji opšta zbrka, i ne zna se ni koliko državnih ministara, službenika, i savjetnika imate!

/ Najnovije