Stotine bh. privrednika danas će obustaviti rad na pola sata

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljuta Krajina sila nebeska

Čuj Mittal se žali! A ukrali milijarde... Je...ti mamu crnu, indijsku

JA1

Ma bitno je da Vlada i elektroprivreda prežive, narod i firme nikome ne trebaju.

nasvasta

Previše se troši javni novac u JP onda poskupljuj sve.Na željeznicama srednjoškolci šefovi sa platana 1500 km,a inženjere glume diplomice iz štamparija Kiseljak Travnik Vitez Široki i kursevi iz Srbije sa platama oko 2000 i opet ugradiše opremu u trafo stanicu u Zenici kojoj isteće rok i ugasi sve a pare bačene ludilo sve po narodnim leđima bez odgovornosti bez stida a stida nema onaj ko je kupio diplomicu.

Privrednik poljo

Najbolje ovim privrednicima davati besplatno struju, ukinuti im sve poreze, namete i rasteretiti plaće. Tako bi komotno mogli zaposliti još 112 radnika iz FBIH. i isplačivati im redovno minimalac. Ne trebaju ni vodu plaćati samo neka rade. Zbog korone podijeliti im po jedan milion jer nisu raxili dva mjeseca i 5 dana a to se odmah osjeti na voznom parku.

/ Najnovije