Stojanović poručuje: 'Nadam da će vrlo brzo Deda Mraz otjerati Ramića iz Vlade FBiH'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Igore

svaka ti je na mjestu!!!!

Dedica

U EU se poštuje Deda Mraz

***

***

Jole

***

Erdo

***

sarajlija

I jesi za djeda mraza nisi ti za politike , Moj Stojanoviću

Ne,nego je Ramic!

I jesi za djeda mraza nisi ti za politike , Moj Stojanoviću ka sarajlija

Tuga

Kakvi su ljudi u politici i koji nas predstavljaju. Preko medija vode međusobne sukobe i lijeće komplekse dokazujući nekom nešto a o stvarnim problemima građana niko ne vodi računa. Izgleda jedina stranka koja se iskreno borila za građane i građansku državu je DF. Svi drugi su iznevjerili građane od kojih su dobili glasove.

Lijepe riječi su ukras

***

Obrazovanje je neophodno

*** Balavac koji misli da moze odraslim osobama da parira na nekulturan nacin. Idi malo se obrazuj i nauci da komuniciras sa drugim osobana na korektan nacin.

MrziteljPDA

Svašta smo doživili pa eto i to da Srbin nosi bradu a nije četalj

/ Najnovije