Stipe Prlić: Rezultat politike HDZ-a je sve manji broj Hrvata u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Jebite se svi skupa zajedno sa pricom o "polozaju hrvata u BiH ". Ne znam na koji ste nacin ugrozeni, u stvari nikome normalnom nije jasno. Niste prijatelji I nikada necete biti. Jaki ste na prici jer ste primljeni u Uniju i imali srecu da Franjo umre prije nego je optuzen. Vidjecemo....

Ss

ZBOG COVICEVE BOLESNE POLITIKE I RAZBIJACKE DRUZBE SA DODIKOM, NIKO NE VOLI HDZ. NECE GA NI VOLJETI SVI POSTRNI HRVATI KOJI NISU HDZ. A ZNA SE ZASTO.

Guest

Guest Gospodine Prlicu u pravu ste sve je manje bosanskih katolika. Ali djep " promicatelju evropskih vrijednosti legitimnom predstavniku" hala i kanala je lopovu sve puniji. Zar ne vidite kako nice Hacijenda i sada kopa i rukama i nogama da zasjedne u fotelju u Predsjednistvu da bi i drugoj kcerki napravio jos jednu Hacijendu da se sestre ne bi svadjale kad pomenuti krepa. U tome mu pomazu i ova dva druga lopova da svaki ima svoju plemensku zajednicu. Isto tako i medjunarodni faktor mu pomaze naravno uz hediju da ostvari cilj. Nikome od njih nije lova mrska samo se cudim svi to znaju i cute. Svi znaju svi prijete od MZ,ali oni i dalje kradu li kradu gdje treba dadnu love i idemo dalje. Zato oni ne vole ime Senader.

Veži konja gdje ti Aga kaže

Bakir gubi argumente i baca u vatru ove žetončiće da pljuju.Sve će biti kako se dogovori a ne kako El Bake šanja

Dudek Krivousti Njofra

A DJE je onaj Fufljo sto je PRVI poceo PRICU o polozaju HRVATA u Bosni

/ Najnovije